Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanca un forn de pa històric de rambla de Catalunya després de 40 anys
  • CA

El centre de Barcelona ha perdut un altre comerç emblemàtic. Aquest dilluns va abaixar la persiana la botiga del forn Bopan que estava situada al número 119 de Rambla Catalunya. Ho ha comunicat a través de Twitter Bopan, que també ha assegurat que tanca contra la seva voluntat. “Davant la impossibilitat d’arribar un acord amb la propietat del local i en contra de la nostra voluntat, el dia 17 d’octubre ens vam veure obligats a tancar”, ha lamentat.

Bopan ha aprofitat el mateix post de Twitter per recordar la seva llarga història al barri de la Dreta de l’Eixample i al districte de l’Eixample. “Aquí va néixer Bopan el juny del 1984, ha passat gairebé 40 anys donant vida aquest racó de l’Eixample, fent barri i aprofitant el valor de Barcelona”, ha afegit.

Bopan ha agraït a tots els clients “haver fet possible” la seva “bonica història al barri”

Paral·lelament, també ha agraït a totes les persones que han fet possible la seva trajectòria durant tots aquests anys: “Moltes gràcies a tots per la vostra fidelitat a la marca, pel dia a dia, i per haver fet possible la nostra bonica història al barri. Gràcies i fins aviat”. També ha recordat que els clients encara poden anar a les altres dues botigues de Bopan, situades al número 1 de la plaça Molina i al número 536 del carrer de Muntaner.

El passat mes de juliol, dos establiments emblemàtics del barri del Raval, al districte de Ciutat Vella, van tancar les portes. Primer va ser la llibreria Medios, que va decidir passar-se a la venda online després de més de 20 anys al barri. Després ho va fer un altre de més històric: la merceria Casa Alié, que tenia una trajectòria de gairebé 90 anys al Raval. Mentre Medios va tancar per motius econòmics, en el cas de la Casa Alié va ser per traslladar-se al municipi veí de Barcelona, on estarà més a prop de la nau industrial que utilitzen per emmagatzemar el material, que estarà ubicada al polígon de Montigalà.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Serafí Bandarra i Grataconys a octubre 19, 2022 | 08:49
    Serafí Bandarra i Grataconys octubre 19, 2022 | 08:49
    Jo crec que hem nomes 40 anys, no es pot dir històric
  2. Icona del comentari de: Barceloní a octubre 19, 2022 | 08:58
    Barceloní octubre 19, 2022 | 08:58
    Noi, m'has aixafat el comentari; penso el mateix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa