Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atraquen una botiga armats amb un ganivet i els delata una moto robada
  • CA

Havien robat una moto. La van fer servir per atracar una botiga de mòbils de l’Eixample armats amb un ganivet i es van endur un bon botí, de 40.000 euros entre diners i articles de l’establiment. Però van aparcar la moto robada al carrer, i això els va acabar delatant. Aquesta és la història de com els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han resolt un dels molts robatoris violents que hi ha a la ciutat cada dia, en la modalitat d’assalt amb arma en una botiga.

El lladres, dos homes de 29 i 31 anys amb antecedents policials per altres robatoris, segons els Mossos d’Esquadra, van quedar en llibertat provisional amb càrrecs per ordre del jutge després de passar a disposició judicial.

La història va començar el 30 d’octubre amb el robatori de la moto, va continuar el 12 de novembre amb l’assalt a la botiga i es va acabar el 29 de novembre, quan els detinguts sortien del jutjat dos dies després de ser detinguts.

La investigació es va iniciar el 13 de novembre quan els Mossos van rebre l’avís sobre l’atracament. Els assaltants van entrar a l’establiment, van amenaçar el treballador que hi havia amb un ganivet i el van tancar al lavabo per poder treballar tranquils, tot i que en alguns moments també se’l veu a les imatges gravades per les càmeres de seguretat obligat pels assaltants –n’hi ha un que porta un ganivet a la mà en tot moment– a ajudar-los per poder agafar els articles que volen robar.

Es van emportar més de 7.000 euros en efectiu i aparells de telefonia valorats en uns 33.000 euros. Després van fugir amb una moto, la matrícula de la qual coincidia amb moto denunciada com a sostreta el 30 d’octubre.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona va trobar la moto robada dues setmanes després de l’assalt, el 27 de novembre, aparcada al carrer. Els agents municipals van avisar els Mossos. La unitat d’investigació de l’Eixample va començar a buscar persones relacionades amb la moto i, hores després, a prop d’on estava aparcada, van veure dos homes que coincidien amb descripcions fetes per testimonis. Els van aturar i en l’escorcoll van trobar-los les claus del vehicle en qüestió. Els van detenir pel robatori de la moto i investigacions posteriors van vincular la moto amb l’atracament a la botiga.

Més notícies
Els robatoris violents augmenten malgrat el pla de xoc
Notícia: Els robatoris violents augmenten malgrat el pla de xoc
Comparteix
El global de delictes de tots els tipus baixa un 1,1% al conjunt de Barcelona, però per districtes només es redueix a Ciutat Vella i Gràcia
Sis empresonats i 17 detinguts d’un clan familiar especialista en robatoris a camions
Notícia: Sis empresonats i 17 detinguts d’un clan familiar especialista en robatoris a camions
Comparteix
Els dirigents de la banda ingressen a presó després de ser arrestats el 12 de novembre
Empresonen un lladre que havia atracat quatre vegades la mateixa botiga
Notícia: Empresonen un lladre que havia atracat quatre vegades la mateixa botiga
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra el relacionen amb sis robatoris a Barcelona
Atracament en una botiga de productes Apple a Barcelona
Notícia: Atracament en una botiga de productes Apple a Barcelona
Comparteix
Els assaltants han fugit amb cotxe i un vehicle dels Mossos d'Esquadra els ha detectat però no els ha pogut aturar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa