Artadi: “És sorprenent que Colau vulgui desautoritzar Batlle”

La portaveu de Junts per Catalunya acusa l'alcaldessa de "centrifugar responsabilitats" amb les seves crítiques a Miquel Buch

 

Junts per Catalunya ha assenyalat avui que veu una “dualitat preocupant” en el govern municipal de l’Ajuntament de Barcelona després que Ada Colau hagi negat que hi hagi cap crisi d’inseguretat a la ciutat i hagi dit que Albert Batlle “no era conscient” d’haver “donat aquest titular” quan va utilitzar aquesta expressió “en una declaració més llarga”. 

[r:1]

“És sorprenent que Colau vulgui negar que hi hagi una crisi de seguretat, que és una evidència, i ho ha expressat el tinent d’alcalde i és sorprenent que ella vulgui desautoritzar una de les principals figures que hi ha al govern i això mostra una dualitat que hi ha al govern, que pot portar a que no avanci a fer les polítiques que calen. I és lamentable que la primera reacció sigui centrifugar les responsabilitats i rentar-se les mans, és un camí perillós”, ha dit la portaveu de JxCat, Elsa Artadi, en declaracions a la premsa.

“Ens preocupa aquesta desconfiança, aquesta dualitat en el govern municipal. Ja ho vam veure en el mandat anterior, que va acabar en un trencament. I aquesta vegada, en lloc de reforçar el pacte i aprendre dels errors del passat, sembla que segueixen les divisions, que segurament són més profundes, haurien de parlar entre ells i veure si aquest govern pot continuar”, ha afegit.

Artadi considera que “les dades són molt eloqüents” i ha reclamat a l’alcaldessa “plans de xoc en diferents districtes i diferents barris, plans concrets i que es compti amb la societat civil i que es doni resposta a les iniciatives d’autodefensa que estan sorgint per la sensació d’inseguretat”.

Sobre les crítiques de Colau a Miquel Buch per “deixadesa intencionada” amb Barcelona abans de les eleccions municipals, la regidora de l’oposició ha assegurat que “l’alcaldessa sap perfectament quina és la situació i quina ha sigut la petició sempre dels diferents governs de la Generalitat als governs de l’estat [noves promocions de Mossos], tant del PP com dels socialistes, que són els seus socis de govern”.  “Ni els comuns ni Podem han fet mai res per resoldre la situació que té la Generalitat, tot i la incidència que tenen al govern de l’Estat”, ha sentenciat

Més informació

Nou comentari