Després d’ocupar la Comissió Europea, l’ANC planeja accions a plaça Sant Jaume

Un correu de l’Assemblea fa una crida als seus socis per pressionar el Govern per fer efectiu “el mandat de l’1-O”

Un cop acabada l’ocupació de la delegació de la Comissió Europea a Barcelona, l’ANC ja planeja noves “accions directes”, tal i com ha anunciat la seva presidenta, Elisenda Paluzie. En un correu enviat als seus socis, l’entitat fa una crida per començar una mobilització permanent a la plaça Sant Jaume per exigir al Govern de la Generalitat que compleixi “el mandat” de l’1-O.

[r:1]

En aquesta comunicació recollida per Europa Press, l’ANC detalla que les mobilitzacions començaran el pròxim dilluns 4 de febrer i duraran almenys fins l’1 de març. La intenció de l’entitat independentista és que tots els dies laborables hi hagi una concentració des de les 9.00 fins a les 21.00 per recordar al Govern la “seva obligació de dur a terme el mandat que el poble de Catalunya li va donar l’1 d’octubre de 2017”.

L’ANC també desplegarà una pancarta amb el lema “Què esteu fent per aplicar el mandat de l’1 d’octubre?”. L’entitat considera que mentre no es faci efectiu aquest mandat, la repressió de l’Estat espanyol estarà aconseguint el seu objectiu i demana al Parlament i a la Generalitat que “facin la seva part”. Per poder garantir una presència constant de gent, l’ANC ha demanat voluntaris que s’apuntin els dies de concentració i que “facin el màxim possible d’hores”. 

Més informació

Nou comentari