Aglomeracions en la primera nit de la festa de Sants

Es van dispersar concentrats al parc de l'Espanya Industrial i l'Ajuntament diu que no hi va haver aldarulls

El barri de Sants de Barcelona ha registrat aglomeracions la matinada d’aquest dimecres a la primera nit de la Festa Major, concentrades en especial al parc de l’Espanya Industrial. Les celebracions a Sants prenen el relleu de les de Gràcia i van començar aquest dimarts amb el pregó que va donar-hi el tret de sortida. S’allargaran fins diumenge.

Desenes de persones s’han congregat al parc de l’Espanya Industrial un cop finalitzades les activitats programades, que acaben a les 00.30 hores, segons ha pogut comprovar Europa Press. La majoria d’ells no mantenia la distància de seguretat ni portava mascareta, una situació semblant a la que es va produir a les festes de Gràcia la setmana passada.

Segons ha informat TVE, els cossos policials van intervenir per dispersar la multitud que allargava la festa de matinada al parc de l’Espanya Industrial. Fonts de l’Ajuntament expliquen que es tractava d’un dispositiu habitual per buidar l’espai abans que entressin els equips de neteja. A banda d’això, afegeixen que no ha calgut efectuar cap desallotjament extraordinari ni s’han produït aldarulls ni detencions.

Més informació

Nou comentari