Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Noves afectacions per obres al Paral·lel que es mantindran fins al 2024

Més afectacions en el trànsit de la ciutat. Les obres de l’intercanviador de les línies L1 i L3 de metro a l’estació de la plaça d’Espanya han començat aquest dimarts una nova fase. Tal com ha informat el Departament de Territori de la Generalitat, això suposarà noves afectacions. Des d’aquest dimarts, 23 de maig, es va ampliar l’ocupació del material de les obres a la calçada de l’avinguda del Paral·lel -costat muntanya- entre plaça d’Espanya i el carrer de Llançà. Tanmateix, es preveu ampliar l’ocupació a la vorera. Aquests canvis suposaran l’eliminació temporal d’un dels dos carrils de bus que circulen en sentit plaça d’Espanya.

Això no és tot. A partir del pròxim 7 de juny, s’ocuparà una part de la vorera costat mar de l’avinguda del Paral·lel. Aquesta també es troba entre plaça d’Espanya i el carrer de Llançà. Per tal de repercutir el mínim possible en la mobilitat dels vianants, s’habilitarà un itinerari a la calçada pel qual puguin circular els vianants i, alhora, es mantindran els carrils de circulació de vehicles. Pel que fa a les parades d’autobús d’aquest punt del Paral·lel, es traslladen a l’avinguda de Maria Cristina. Les obres també provocaran que a finals de juny es tanqui la illeta i el pas de vianants que es troben a la confluència dels carrers de Llançà i Sepúlveda. La previsió és que totes aquestes afectacions es mantinguin fins a la tardor del 2024.

Obres tramvia

Les obres del tramvia també estan provocant diverses afectacions. Ajuntament de Barcelona va anunciar la setmana passada que la circulació per les cruïlles dels carrers de Lepant i Padilla amb l’avinguda Diagonal, tronc de les obres, estarà tallada fins al mes de juliol. Les restriccions en la mobilitat van començar el passat 21 de maig. Per fer front a aquests canvis en la mobilitat, l’Ajuntament de Barcelona ha elaborat un mapa amb rutes alternatives per accedir al túnel de les Glòries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa