Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest tram de l’avinguda del Paral·lel, tallat durant més de 30 hores

Dues tardes i un matí. Aquest és el temps que l‘avinguda del Paral·lel romandrà tallada entre el carrer Nou de la Rambla i la ronda de Sant Pau. Amb motiu de la Festa al Carrer pels Drets Culturals, no es podrà circular entre les 15h de la tarda de divendres, fins a les 10h de la nit de dissabte.

Tot plegat afectarà els dos sentits de circulació el dissabte al matí i el sentit oest de la carretera durant les tardes tant de divendres com de dissabte mateix. Segons comunica l’Ajuntament, el trànsit es desviarà a l’altura de la plaça de les Drassanes, el carrer del Portal de Santa Madrona, el de Palaudàries i a Abat Safont. – Nou de la Rambla. Dissabte al matí romandran aquestes desviacions en marxa i se n’afegiran les de l’altre costat de la via. En sentit mar, la circulació es desviarà cap a la ronda Sant Pau, un gir que normalment no està permès.

El tram de l’avinguda del Paral·lel que estarà tallat

El tall afecta el transport públic?

El transport públic també es veurà afectat per aquest tall. En aquest cas, les línies de bus D20, D50, H14,C11, 21 i 121 desviaran o limitaran el seu recorregut. Per tot plegat, TMB recomana arribar a aquest espai per metro. Es pot arribar mitjançant la línia

Què és la Festa pels Drets Culturals?

La Festa al Carrer pels Drets Culturals, és un “espai de trobada per reflexionar i debatre sobre drets culturals”, tal com informa la web de l’esdeveniment. La reunió comença dissabte 19 de novembre a les 10:30h a l’avinguda de Paral·lel, moment en què es proposen diferents espectacles de dansa, radioshows, televisió comunitària en directe i altres activitats.

La festa, a més, disposarà d’una cercavila popular per celebrar el 10è aniversari del Centre Cívic Albareda. Per acabar, el públic podrà gaudir de la música de Rumba All Stars i la Sra. Tomasa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa