Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident provoca 15 quilòmetres de cues a la ronda Litoral

Un accident a prop del nus de la Trinitat ha provocat cues a diferents autopistes de Barcelona i l’àrea metropolitana, segons ha informat Trànsit a través de Twitter. La via afectada que més ha repercutit als barcelonins és una de les principals sortides i entrades a la ciutat, la ronda Litoral, on s’han produït cues de fins a 15 quilòmetres en el tram que connecta Santa Coloma i la Zona Franca. Les retencions han començat a les 14 hores. Les altres vies afectades han estat la C-58 i la C-33 i Pota nord des de Badalona. Més tard, un vehicle avariat ha obligat a tallar un carril de la ronda Litoral a Bon Pastor en sentit Llobregat.

El passat 22 de març un accident va provocar aturades de 4 quilómetresEl tram que afectat va ser el que es troba a l’altura de la Vila Olímpica en sentit Besòs. Dies abans un altre accident va obligar a tallar per complet la ronda Litoral en sentit Besòs, a l’altura de Santa Coloma de Gramenet. La ronda va quedar completament col·lapsada cap a les 15 hores i, més tard, se circulava amb dificultat. De fet, fins a pràcticament les 17 hores hi va haver mínim un carril tallat

Escenari d’una tragèdia

La ronda Litoral va ser fa dues setmanes escenari d’un incident més greu. Concretament, un home va caure d’un dels pons de la ronda Litoral i després de ser traslladat a l’hospital va morirSegons van assenyalar els Mossos d’Esquadra en un comunicat, els Serveis d’Emergència van activar quatre unitats medicalitzades fins al lloc dels fets i van transportar la víctima a un centre hospitalari amb un pronòstic greu. Per part seva, El Caso va indicar que l’home s’hauria precipitat des de cinc metres després de resistir-se a un robatori perpetrat per diferents persones.

Segons la informació del mitjà citat, l’incident va entrar al 112 com una baralla en una zona propera al Mc Donald’s, que hi ha a tocar de la platja de Bogatell. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí va recollir qualsevol informació que permetés esbrinar els detalls de la baralla que ha desencadenat l’enfrontament amb els lladres i el fatídic desenllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa