Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vergés i Albiol coincideixen amb Colau en l’opció d’un confinament metropolità
  • CA

La consellera de Salut, Alba Vergés, comparteix l’argument de l’alcaldessa Ada Colau per revisar el confinament comarcal a Barcelona i que les restriccions de mobilitat siguin d’àmbit metropolità. Segons Vergés, “Barcelona és una ciutat molt densa on no hi ha molts espais verds i, per tant, cercar les millors propostes és una obligació”.

Tot i això, ha afegit que, abans de fer-ho, cal conèixer l’opinió de tot el món local de l’àrea metropolitana i, un cop se sàpiga, es prendrà la decisió. Fins ara, segons ha explicat, les dades dels confinaments comarcals que ja s’han fet no han demostrat cap “signe d’alerta” a Barcelona malgrat la seva densitat poblacional.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha coincidt també amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i creu que el confinament comarcal que s’aplicarà des d’aquest divendres no té sentit als municipis de l’entorn de Barcelona. “No podem obviar que l’àrea metropolitana és una realitat més lògica i per això aquest hauria de ser el criteri del tancament”, ha dit el batlle en una piulada a Twitter. Albiol s’afegeix així a la reivindicació de Colau, que assegura que el confinament metropolità seria una mesura més “coherent” amb la realitat territorial.

Més notícies
Platja del Bogatell en cap de setmana durant la tercera onada de Covid-19 / Jordi Play
Colau alerta que el confinament comarcal és un “risc sanitari” per Barcelona
Notícia: Colau alerta que el confinament comarcal és un “risc sanitari” per Barcelona
Comparteix
L’alcaldessa fa una crida al “sentit comú” i demana al Govern que rectifiqui
Tanca de l'Ajuntament de Barcelona amb platja de fons / ACN
Barcelona es prepara per avançar els controls d’accés a les platges per evitar aglomeracions
Notícia: Barcelona es prepara per avançar els controls d’accés a les platges per evitar aglomeracions
Comparteix
Batlle reitera la preocupació de retornar a un confinament comarcal per la densitat de la ciutat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Maria a abril 08, 2021 | 23:32
    Maria abril 08, 2021 | 23:32
    Genial en Garcia Albiol, lamenta que des de Badalona estant es pugui anar a Barcelona... i hom no pugui anar a Montgat que també és al costat. Però això s'esdevé també a moltes comarques, no ? I siguin quins siguin els límits, sempre hi haurà uns extrems perifèrics que no es podran travessar... o no ? i què vol dir una realitat més lògica ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa