Vergés i Albiol coincideixen amb Colau en l’opció d’un confinament metropolità

La consellera de Salut obre la porta a ampliar el perímetre del confinament

La consellera de Salut, Alba Vergés, comparteix l’argument de l’alcaldessa Ada Colau per revisar el confinament comarcal a Barcelona i que les restriccions de mobilitat siguin d’àmbit metropolità. Segons Vergés, “Barcelona és una ciutat molt densa on no hi ha molts espais verds i, per tant, cercar les millors propostes és una obligació”.

Tot i això, ha afegit que, abans de fer-ho, cal conèixer l’opinió de tot el món local de l’àrea metropolitana i, un cop se sàpiga, es prendrà la decisió. Fins ara, segons ha explicat, les dades dels confinaments comarcals que ja s’han fet no han demostrat cap “signe d’alerta” a Barcelona malgrat la seva densitat poblacional.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha coincidt també amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i creu que el confinament comarcal que s’aplicarà des d’aquest divendres no té sentit als municipis de l’entorn de Barcelona. “No podem obviar que l’àrea metropolitana és una realitat més lògica i per això aquest hauria de ser el criteri del tancament”, ha dit el batlle en una piulada a Twitter. Albiol s’afegeix així a la reivindicació de Colau, que assegura que el confinament metropolità seria una mesura més “coherent” amb la realitat territorial.

Més informació

Comentaris

    Maria 08/04/2021 11:32 pm
    Genial en Garcia Albiol, lamenta que des de Badalona estant es pugui anar a Barcelona... i hom no pugui anar a Montgat que també és al costat. Però això s'esdevé també a moltes comarques, no ? I siguin quins siguin els límits, sempre hi haurà uns extrems perifèrics que no es podran travessar... o no ? i què vol dir una realitat més lògica ?

Nou comentari