Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona es prepara per avançar els controls d’accés a les platges per evitar aglomeracions

Barcelona es prepara per avançar els controls d’accés a les platges per evitar aglomeracions derivades del confinament comarcal. El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha explicat que ja estan parlant amb l’Àrea d’Ecologia Urbana del consistori per avançar els serveis de platja i la presència de la Guàrdia Urbana per fer controls d’accés “arribat el cas”.

Batlle s’ha mostrat preocupat pel retorn a un confinament comarcal en el cas de Barcelona, ha recordat que la densitat de la ciutat “no té comparativa” i que és “molt difícil” mantenir les distàncies de seguretat. “L’única ciutat espanyola que es pot comparar, que és Madrid, té un terç d’aquesta densitat”, ha afegit.

El 27 de març passat es va iniciar la temporada mitjana de bany i amb l’inici d’aquesta es van activar ja una vintena d’informadors ambientals a peu de sorra i es van reforçar els elements comunicatius, com avisos per megafonia. A més, ja es pot consultar el sistema semafòric en línia per conèixer l’estat d’ocupació de les platges. D’altra banda, ja està activat també el servei de salvament i socorrisme.

La temporada mitjana comprèn des del 27 de març al 5 d’abril, tots els caps de setmana d’abril i maig i del 13 als 25 de setembre. La temporada alta s’iniciarà el 29 de maig i finalitzarà el 12 de setembre. Amb tot, no es descarta avançar els controls d’accés si és necessari per evitar aglomeracions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa