Valls presumeix del confinament a Espanya per atacar l’incivisme a París i Marsella

El regidor s'adreça al públic francès en una piulada per criticar que les imatges de gent passejant per les dues ciutats, governades per les esquerres

El regidor de Barcelona pel Canvi i ex primer ministre francès, Manuel Valls, ha presumit aquest diumenge del compliment del confinament a Espanya en contraposició a les notícies de mitjans francesos d’incivisme a París i Marsella. Ha defensat l’actitud d’espanyols i italians en una piulada en francès, acompanyada de la imatge d’una televisió francesa en la qual es veu a nombroses persones caminant juntes ahir pels carrers de les dues ciutats gales –governades per alcaldes d’esquerres– en plena pandèmia de la COVID-19.

“Increïble”, exclama Valls davant aquesta imatge. “A Espanya o Itàlia també fa calor i la gent respecta més les regles de confinament”, ha defensat, suggerint que el clima no és excusa per sortir de casa. Les darreres setmanes el regidor s’ha adreçat als seus seguidors reiteradament amb piulades en francès, en una mostra més que no ha tancat del tot la porta a tornar a la política del país que va governar.  

Més informació

Nou comentari