Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls nega la Catalunya Nord i li diu a Puigdemont que “no és benvingut” a l’estat francès

El regidor de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, no s’ha pogut estar de fer un posicionament crític sobre la presència del president Carles Puigdemont a la Catalunya Nord. Ha estat a través de Twitter. L’ex-primer ministre francès ha respost a un missatge en què Puigdemont celebrava haver arribat a Catalunya “després de més de dos anys i tres mesos vivint a l’exili”, on s’ha desplaçat per assistir a l’acte independentista d’aquest dissabte organitzat pel Consell per la República. Valls, en veure les paraules de Puigdemont, ha respost: “no, vostè és a França, una república. Una i indivisible”. “Vostè està protegit per la seva immunitat parlamentària, però no és benvingut”, ha continuat el missatge.

A més, Manuel Valls ha assegurat que la visita de Puigdemont a Perpinyà és una “provocació” cap a “Espanya, un estat de dret i una bella democràcia”. En el mateix sentit, l’ha acusat “d’atemptar contra els valors de la Unió Europea”. 

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Déjà vu a febrer 28, 2020 | 20:19
    Déjà vu febrer 28, 2020 | 20:19
    Per a un nacionalista espanyol l'únic que és divisible és Catalunya. Per a en Valls Perpinyà és França -malauradament per a molts de catalans també-...i Girona és Espanya. Ve-t'ho ací.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa