Manuel Valls obre la porta a tornar a França, la seva “única pàtria”

Mai no he abandonat ni oblidat aquest país que tant m’ha donat. I més enllà del meu amor per França, la meva única pàtria, simplement vull dir que si bé el meu retorn a la política no és a l’ordre del dia, mai no deixaré de ser útil als francesos”, respon Manuel Valls a la pregunta de Le Parisien sobre un possible retorn a la política francesa. Unes frases calculades al mil·límetre que obren la possibilitat d’un reingrés de l’actual regidor de Barcelona a la política francesa. “Sempre he tingut un lligam amb el president [Emmanuel Macron]”, titula el diari parisenc, en una entrevista en què Valls s’esplaia en política interior francesa, sempre donant suport al president i al primer ministre. 

[r:1]

Per si hi hagués algun dubte de la voluntat de Manuel Valls, el regidor barceloní expressa la seva disponibilitat “a través de la meva experiència, de les meves posicions, de les meves reflexions o de les meves propostes”. “Europa, la lluita contra el populisme, el compromís amb la democràcia, l’esperit republicà o la laïcitat ofereixen, desafortunadament, moltes oportunitats”, rebla. 

El seu equip reacciona

El seu equip s’ha fet ressò veladament de la notícia del TOT Barcelona, en treure importància a les paraules de Valls a la capçalera francesa. “El president del nostre partit és ex primer ministre de França, sorprèn que sigui notícia que actuï com a tal”, ha defensat el secretari d’organització de Barcelona pel Canvi, Fernando Carrera. 

Comentaris

    David Febrer 29, 2020 | 10:46
    França, la seva única pàtria... Ens vol dir que va venir aquí a xarrupar del got.
    Serafí Bandarra i Grataconys Febrer 29, 2020 | 13:33
    No coneix la vergonya

Nou comentari

Més notícies

Valls nega la Catalunya Nord i li diu a Puigdemont que “no és benvingut” a l’estat francès

L'ex-primer ministre francès assegura que Puigdemont està "provocant" a una "bella democràcia", ha dit en referència a Espanya