Unionistes i independentistes: manifestacions enfrontades a set travessies de distància

Dues mobilitzacions de signe contrari estan convocades al centre de Barcelona a la mateixa hora amb motiu del dia de la Constitució espanyola

“Cremem la  Constitució”. Aquesta és la crida dels convocants d’una concentració davant de la Delegació del govern espanyol a Barcelona aquest divendres a les 12 del migdia, amb motiu del dia de la Constitució espanyola. El cartell porta els logotips de la CUP-Capgirem Barcelona, Arran, Endavant, Alerta Solidària i Coordinadora Obrera Sindical.

Els CDR i Pícnic per la República també sòn convocants d’una concentració al mateix punt. Pícnic per la República demana als participants que portin espelmes i anuncia una acció per a les 13 hores.

La cita és al carrer Mallorca amb Roger de Llúria, just a la mateixa hora i a només set travessies de distància respecte del punt on arrencarà la manifestació unionista convocada per Moviment Cívic Espanya i Catalans i per Cataluña Suma, amb el suport de 53 entitats i grups més, entre els quals hi ha el dels joves ultres de Sarrià Los de Artós.

Convocatòria de la manifestació en defensa de la Constitució

Cartell de la convocatòria de la manifestació en defensa de la Constitució

També hi ha, entre d’altres, Impulso Ciudadano, Coordinadora por Tabarnia, S’ha Acabat!, Societat Civil Balear i Societat Civil Valenciana, però Societat Civil Catalana, que es manté al marge d’aquesta convocatòria i va optar per fer un acte ahir amb un col·loqui.

En principi, no està previst que els dos grups de signe contrari es trobin, però la zona estarà fortificada per la policia, especialment arran del clima de protesta que hi ha a Barcelona des que es va fer pública la sentència del Procés, protestes que encara es mantenen cada nit a la Meridiana​. 

Més informació

Comentaris

    La historia es repeteix 06/12/2019 11:20 am
    Cremar llibres a Bebelplatz no era el que feia el NSDAP?

Nou comentari