‘Tito’ Álvarez demana el vot per a Podemos el 28-A perquè és “el vot útil dels taxistes”

El portaveu d'Élite Taxi desvela que votarà el partit de Pablo Iglesias i demana a la classe treballadora que reflexioni

Alberto Tito Álvarez té clar a qui votarà el 28-A. El portaveu d’Élite Taxi i impulsor del lobby del sector ha compartit un missatge d’àudio en què anima “la classe treballadora” a votar Podemos. La cara visible dels taxistes ha entrat en campanya i s’ha mullat dient que votarà al partit de Pablo Iglesias. Considera que “el vot útil del taxi i de la classe treballadora ha de ser per a Podemos”.

[r:1]

Álvarez mai ha amagat la seva simpatia cap a la formació lila, com també ha donat suport a la CUP i a JxCat. En aquesta ocasió, ha apostat pel partit d’Iglesias i ha opinat que “tota la classe treballadora hauria de reflexionar”. “El PSOE tindrà una gran majoria, però hem d’ajudar a Podemos a aixecar-se”, ha vaticinat. El portaveu d’Élite ha situat la formació lila com a una solució per al taxi: “el vot útil del taxi ha de ser per a Podemos”. 

També ha tingut paraules per als taxistes que es plantegen votar a PP, Ciutadans o Vox. Álvarez ha fet seu el discurs de Podemos i ha afirmat que la “pàtria” és la gent que “aixeca el país” i no només la bandera. “Us recomanaria als que estimeu tant Espanya que agafeu les paperetes de Vox, PP i Cs i els voteu als tres alhora”, ha ironitzat. 

Més informació

Nou comentari