Continua la tancada d’activistes de l’ANC a la seu de la Comissió Europea a Barcelona

Una cinquantena de persones s'han quedat tota la nit a fora per donar-los suport. Una patrulla dels Mossos ha arribat a primera hora i ha entrat a les oficines

Una vintena de voluntaris de l’ANC encara fan relleus per custodiar la porta de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, al passeig de Gràcia amb Provença, on hi ha una vintena més de companys seus tancats a les oficines per protestar per la posició de la UE davant del judici de l’1-O. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra hi ha entrat poc abans de dos quarts de nou del matí i en principi està previst que abandonin l’edifici a les 11 per voluntad pròpia.

Després de passar tota la nit a dins, els activistes segueixen determinats a continuar la protesta per denunciar les violacions de drets fonamentals dels independentistes davant d’Europa. 

La tancada d’una vintena de voluntaris va començar ahir cap a dos quarts de sis de la tarda i no s’han mogut. A fora, van arribar a tenir el suport d’un miler de persones, que van tallar el trànsit i van fer parlaments. I una cinquantena llarga s’hi han quedat a passar la nit i encara resisteixen. De fet, confien que torni a augmentar el nombre d’assistents.

L’ANC ha publicat avui aquest vídeo en una piulada al seu compte de Twitter. Així resumeixen com ha sigut fins ara aquesta mobilització sorpresa que va començar ahir a la tarda en lloc de la concentració simbòlica que havien anunciat oficialment als Jardinets de Gràcia, a l’altra banda de la Diagonal.

 

Més informació

Nou comentari