Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PSC porta el tall de la Meridiana al Parlament perquè “s’ha d’acabar”

El PSC manté l’ofensiva contra el tall de la Meridiana. Els socialistes han anunciat que portaran al Parlament una pregunta dirigida al Govern en què demanaran des de quan es fa la protesta, si van ser comunicats, quants informes han enviat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i s’hi han fet suggeriments al respecte. L’encarregat de plantejar les preguntes serà el diputat Carles Castillo, que ha rebut el suport del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni: “Els talls diaris de la Meridiana s’han d’acabar”. 

La posició dels socis de govern d’Ada Colau ha estat marcada pel tinent d’alcaldia de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, que va enviar una carta al conseller d’Interior, Miquel Buch, per protestar contra el tall. Ara, però, els socialistes fan un pas més i eleven la qüestió a la cambra catalana. “No té cap sentit continuar amb unes protestes que a hores d’ara l’única repercussió que tenen és perjudicar els veïnes i les veïnes i els comerciants”, ha reblat Collboni. 

[r:1]

En un comunicat, el PSC sosté que “defensa el dret a la manifestació”, però que la protesta a Meridiana “porta molts dies”. A més, consideren que està perjudicant als veïns i comerciants i a la “mobilitat d’un dels eixos d’entrada i sortida més importants de la ciutat de Barcelona”. Així, finalmen, exigeixen que Buch “intervingui amb la màxima celeritat possible”. 

[r:2]

Més notícies

Batlle sosté que hi ha “episodis de violència” al tall de Meridiana

Notícia: Batlle sosté que hi ha “episodis de violència” al tall de Meridiana
Comparteix
El tinent d'alcaldia torna a reclamar a Interior que prohibeixi la protesta i enumera "encaputxats", "cops de peu i de punys" a vehicles, "fogueres" i "pirotècnia de gran potència"
Notícia: Batlle sosté que hi ha “episodis de violència” al tall de Meridiana - Mobile

Lluis Llach, al tall de Meridiana Resisteix: “Sou una institució”

Notícia: Lluis Llach, al tall de Meridiana Resisteix: “Sou una institució”
Comparteix
El músic participa en la protesta el dia que fa 130 i enfervoritza els manifestants cantant amb ells 'L'estaca'
Notícia: Lluis Llach, al tall de Meridiana Resisteix: “Sou una institució” - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Amnistia a febrer 22, 2020 | 11:17
  Amnistia febrer 22, 2020 | 11:17
  Estimats socialistes catalans (?) , hi ha una manera d'acabar amb els talls de la Meridiana: l'amnistia dels presos i exiliats, l'amnistia de tots els perseguits per tallar carreteres, cantar, protestar... Ah, acompanyeu.la de la destitució de fiscals i jutges que han demostrat poc interès per la justícia i molt per l'Espanya una, grande y libre.
 2. Icona del comentari de: enterrador a febrer 22, 2020 | 11:46
  enterrador febrer 22, 2020 | 11:46
  AMNISTIA
 3. Icona del comentari de: Martí a febrer 22, 2020 | 11:54
  Martí febrer 22, 2020 | 11:54
  Què mal partits que són. El què volen és silenciarnos. Si el PSOE és un partit dirigit des de Madrid que collons saben ells dels veïns de la Meridiana! Només volen dir-nos com hem de pensar i ser bons minyons.
 4. Icona del comentari de: L'OBSERVADOR ASTORAT a febrer 22, 2020 | 12:37
  L'OBSERVADOR ASTORAT febrer 22, 2020 | 12:37
  Psc=PsoE (compte amb les minúscules): La ignomínia i despreci, que apliqueu i demostreu continua i sistemàticamenr envers Catalunya. És i serà un capítol negre i despreciable de la "democràcia borbónica-franquista Ñ". Catalunya no ho oblidarà mai !!!!!!!
 5. Icona del comentari de: Tarats del cap! a febrer 22, 2020 | 12:46
  Tarats del cap! febrer 22, 2020 | 12:46
  Com podem queixar-nos dels Torquemades del suprem si sense o amb poc motiu ja surt l'inquisidor de la biga al propi ull que es molesta per la volva a l'ull del veí? Ganes de merder. Consta que hi ha bona lvoluntat entre els veïns. Tots ens sentim orgullosos dels talls de Meridiana. La causa dels Drets Humans ens afecta a tots.
 6. Icona del comentari de: Raül a febrer 22, 2020 | 12:58
  Raül febrer 22, 2020 | 12:58
  A la atenció dels constitucionalistes de pacotilla del PSC: "Artículo 21 de la Constitución Española: 1. Se reconoce el derecho de reunión pacífica y sin armas. El ejercicio de este derecho no necesitará autorización previa. 2. En los casos de reuniones en lugares de tránsito público y manifestaciones se dará comunicación previa a la autoridad, que sólo podrá prohibirlas cuando existan razones fundadas de alteración del orden público, con peligro para personas o bienes."
 7. Icona del comentari de: Tongo colau€valls a febrer 22, 2020 | 13:26
  Tongo colau€valls febrer 22, 2020 | 13:26
  Ppsoe/Ppsc=feixisme franquista.
 8. Icona del comentari de: Fat Boy a febrer 22, 2020 | 17:41
  Fat Boy febrer 22, 2020 | 17:41
  Que passa?. Es que els seus amics del 155 la necessiten per manifestar-se dema que es 23-F?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa