Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
PSC i Endesa acorden revisar la comunicació ràpida en cas de talls de llum
  • CA

La reunió d’alcaldes i alcaldesses socialistes amb Endesa, a la qual ha assistit el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, però no l’alcaldessa Ada Colau, ha acabat amb la promesa d’una altra trobada. La següent, però, serà entre l’Ajuntament de Barcelona i la companyia i no comptarà amb la presència d’altres batlles del PSC, com ha succeït en la reunió d’avui.

Alcaldes socialistes de 29 municipis s’han trobat via telemàtica amb Endesa i s’han emplaçat a “revisar els canals de comunicació ràpida i els protocols d’actuació per donar una millor resposta” davant dels talls, segons ha explicat Collboni en un tuit. Veïns de la Barceloneta han patit entre ahir i avui averies al servei que els han deixat sense electricitat en plena onada de fred. L’associació de veïns ha anunciat que presentarà una denúncia.

A més, ha detallat que hi haurà una segona trobada organitzada pel PSC, destinada a tractar amb la subministradora inversions futures per “evitar situacions com les que s’han donat les darreres setmanes” a causa del temporal, segons el primer tinent d’alcaldia. “La situació de Barcelona, per la seva singularitat i condició de gran ciutat, serà abordada en una reunió a banda, tal com ha sol·licitat l’Ajuntament”, ha conclòs Collboni.

La reunió entre Endesa i càrrecs socialistes va ser el segon revés que va patir Colau en un sol dia per part del partit amb qui comparteix govern a la capital catalana. Abans que Collboni anunciés la reunió amb Endesa, la portaveu del govern estatal, María Jesús Montero, va obviar la carta que l’alcaldessa va enviar a la Moncloa per queixar-se dels talls de llum i va lloar la tasca de les elèctriques.

Més notícies
Endesa | Europa Press
Veïns de la Barceloneta denunciaran Endesa per talls de llum en plena onada de fred
Notícia: Veïns de la Barceloneta denunciaran Endesa per talls de llum en plena onada de fred
Comparteix
Les dues avaries que han afectat el barri entre ahir i avui han quedat resoltes aquesta tarda
Ada Colau i Jaume Collboni, en una imatge d'arxiu / ACN (Blanca Blay)
Collboni avança Colau per l’esquerra i anuncia una reunió PSC-Endesa
Notícia: Collboni avança Colau per l’esquerra i anuncia una reunió PSC-Endesa
Comparteix
Càrrecs socialistes s'asseuran amb l'empresa, a qui l'alcaldessa havia demanat cita per carta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa