Maragall obre la porta a un “diàleg directe” amb Colau

El líder d’ERC matisa que la suspensió de converses només afecta els equips negociadors i manté que està disposat a “parlar a fons” amb l’encara alcaldessa

Ernest Maragall ha matisat el seu discurs del matí i ha obert la porta a un “diàleg directe” amb Ada Colau. Després d’anunciar la suspensió dels contactes amb els comuns fins que decideixen si volen pactar amb ERC o amb el PSC, Maragall ha assegurat en una entrevista a Betevé que està disposat a “parlar a fons” amb l’encara alcaldessa, ja que fins ara només ho ha pogut fer en una ocasió.

El líder d’ERC ha explicat que no ha tingut notícies de BComú i ha reiterat la seva oferta d’un “lideratge compartit” a l’Ajuntament. Maragall ha insistit en la bona sintonia que tenen els dos partits en moltes matèries –habitatge, turisme, seguretat, compromís per drets i llibertats–, però ha matisat que no té sentit que els equips negociadors segueixin treballant si no s’aclareix la posició dels comuns. 

“No volem interferir ni ser utilitzats”, ha dit en referència a les converses que els comuns puguin mantenir amb el PSC. Maragall també ha recordat que, “sense els vots de Valls, no s’estaria parlant” del pacte alternatiu i ha qualificat l’actitud de Colau de legítima si es volen fer les coses “a qualsevol preu”. El líder d’ERC ha qualificat Valls i Cs de “dreta rància espanyola” i “partit que encapçala la repressió”. 

Més informació

Comentaris

  fideli 06/06/2019 9:02 am
  la Colau és tan despresa, que només alcaldesa...
  Això acabara molt malament, temps al temps.... 06/06/2019 9:30 am
  Si Colau es alcaldessa amb els vots dels de el 155, haurà tornat a guanyar Arrimadas, que serà qui tindrà la clau per aprovar o desaprovar els temes socials que tant preocupen suposadament a la Colau. Totes i tots els catalans a favor de un referèndum vinculant, ni oblidarem ni perdonarem MAi a Colau aquesta traicio......I la divisió de la societat serà més profunda que mai,....pactàn amb els unionistes del 155, amb els de las porres, no aconseguira unir res.....ans tot lo contrari.
  Gràcies erc per trencar la unitat independentista. 06/06/2019 11:56 am
  La Colau farà baixar els pantalons a erc fins als turmells i després pactarà amb valls i psc.
  Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT CARMENA y MARAGGALL ELS VOLEN ROBAR LO QUE BAN GUANYAR A LES URNES LOS QUE NO SABEN PERDER .. 06/06/2019 2:01 pm
  DE DIA I DE NIT LA CULPA LA TE MADRID , Per que digo esto facil . PODEMOS Pablo Iglesias Ordena a Ada Colau NO PACTI AMB MARAGALL . Lo mateix fa el P.S.O.E. PEDRO SANCHES Tambe li diu pacti amb el P.S.C. .Amb una Ada Colau AFAN DE PODER Que no sabe PERDER Ella BARCELONA EN COMÚ Fara a MARAGALL lo quel P.P. FARA A CARMENA A MADRID Robaran la Alcaldia a qui las ban GUANYAR les urnes ..

Nou comentari