Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PSC ofereix a Bcomú negociacions compatibles amb les converses amb ERC
  • CA

El PSC sí que mantindrà les converses amb els comuns encara que aquests també negociïn en paral·lel amb altres partits per formar govern. Després de l’anunci d’Ernest Maragall (ERC) d’aturar les negociacions amb BComú fins que Ada Colau aclareixi quin bipartit proritza, la negociadora del PSC, Laia Bonet, ha defensat tot el contrari. En un tuit aquesta tarda ha sostingut que els socialistes seguiran treballant per un bipartit BComú-PSC “al marge que BComú mantingui obertes converses amb altres formacions”.

Ada Colau no ha anunciat, per ara, cap roda de premsa després de l’ultimàtum de Maragall ni ha respost a través de cap xarxa social si accepta descartar al PSC i un tripartit d’esquerres per poder reprendre les negociacions amb ERC. Els republicans, han dit avui, estan disposats a oferir-li un govern bicèfal i sense dependència de Manuel Valls, mentre que el PSC li ofereix directament l’alcaldia amb l’únic peatge d’acceptar ser investida amb els vots de Cs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: colonitzadors a juny 05, 2019 | 17:48
    colonitzadors juny 05, 2019 | 17:48
    PSC=PP= Cs=VOX tots són el mateix, colonitzadors, estafadors que només busquen la poltrona, ara queda Barcelona una altre pedra a la sabata pel estat, si acaba independentista, (la lliosta més votada). ll*ll
  2. Icona del comentari de: Ni Collboni s'ho creu. a juny 05, 2019 | 18:11
    Ni Collboni s'ho creu. juny 05, 2019 | 18:11
    El PSC no té cap projecte de futur per Barcelona. Collboni fa el paper de la trista figura i no transmet cap mena d'il·lusió ni de complicitat amb els agents socials que impulsen la ciutat. És un convidat de pedra a les ordres del PSOE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa