Janet Sanz: “Els vots de Valls no ens condicionen, seguirem defensant la llibertat dels presos”

La tinent d'alcalde en funcions diu que no han buscat un pacte amb l'ex primer ministre francès

La tinent d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat en funcions, Janet Sanz, ha insistit que els vots de Valls no condicionen en res una eventual alcaldia dels comuns encapçalats per Ada Colau. “Creiem que no ens condicionen en res, seguirem fent el que hem vingut a fer, seguirem defensant la llibertat dels presos polítics”, ha declarat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Mònica Terribas. A més, ha assegurat que ni volen, ni busquen, ni han fet cap mena de pacte amb l’ex primer ministre francès.

La posició de Sanz xoca amb la del PSC, amb qui possiblement podrien pactar per arribar a un acord de govern. Collboni ahir avisava que en un Ajuntament en què els socialistes estiguessin no hi cabrien els llaços grocs, un símbol que demana precisament la llibertat dels presos. Sanz ha lamentat que el tripartit d’esquerres que pretenien formar amb PSC i ERC no hagi estat possible, i ha destacat que no els “agrada” haver de presentar-se amb el suport dels vots del regidor electe de Barcelona pel canvi-Ciutadans.

De tota manera, ha apuntat a ERC recordant que van ser els republicans els que van donar “vots gratuïts” -com els que Valls dona a Colau per evitar que hi hagi un alcalde independentista- al Congrés dels Diputats perquè Pedro Sánchez guanyés la moció de censura a Rajoy. 

Més informació

Comentaris

  magrab 14/06/2019 9:54 am
  Si, però sobre els laços grocs, he escoltat aquesta senyora, i ha evitat qualsevol compromis. Malament, Sra. Sanz, es evident, amb els socialistes a l'equip, no hi haurà laços. Ningú regala vots, senyora. I així amb el programa?
  Pol 14/06/2019 9:58 am
  No, no us condicionen... no poc. El partit de Rivera un partit que col·labora amb l'extrema dreta espanyola, ara donarà suport al "nou" partit "anticasta". Quin descrèdit. Els únics polítics creïbles i coherents son els que es presenten per les CUP, tret d'excepcions, mandats: Una legislatura.
  joan 14/06/2019 10:07 am
  Sempre nadeu en dues aigues, i un dia us negareu, tots aquests progres, aneu així, però sense cap responsabilitat de res, per aixó anem tant be, amb la politica, si fos una Empresa particular, ja estaries cobrant de l'atur i sense feina.
  cavaller negre 14/06/2019 11:06 am
  Aquets de la Colau, si acepten al oligarca del PSOE, i l'ultra dreta d'en Valls, quedaran amb una hipocrasia total, a més de dividir encara més la societat de Barcelona, i per tant pot ser l'alcaldesa d'uns quants, pero NO de TOTS els barcelonins que suman bastant. Realment com podras anar pel carrer en aquesta cara de traidora.

Nou comentari