Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Janet Sanz: “Els vots de Valls no ens condicionen, seguirem defensant la llibertat dels presos”
  • CA

La tinent d’alcalde d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat en funcions, Janet Sanz, ha insistit que els vots de Valls no condicionen en res una eventual alcaldia dels comuns encapçalats per Ada Colau. “Creiem que no ens condicionen en res, seguirem fent el que hem vingut a fer, seguirem defensant la llibertat dels presos polítics”, ha declarat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, dirigit per Mònica Terribas. A més, ha assegurat que ni volen, ni busquen, ni han fet cap mena de pacte amb l’ex primer ministre francès.

La posició de Sanz xoca amb la del PSC, amb qui possiblement podrien pactar per arribar a un acord de govern. Collboni ahir avisava que en un Ajuntament en què els socialistes estiguessin no hi cabrien els llaços grocs, un símbol que demana precisament la llibertat dels presos. Sanz ha lamentat que el tripartit d’esquerres que pretenien formar amb PSC i ERC no hagi estat possible, i ha destacat que no els “agrada” haver de presentar-se amb el suport dels vots del regidor electe de Barcelona pel canvi-Ciutadans.

De tota manera, ha apuntat a ERC recordant que van ser els republicans els que van donar “vots gratuïts” -com els que Valls dona a Colau per evitar que hi hagi un alcalde independentista- al Congrés dels Diputats perquè Pedro Sánchez guanyés la moció de censura a Rajoy. 

Més notícies
Collboni celebra haver forçat el pacte de govern i avisa Colau que no hi caben els llaços grocs
Notícia: Collboni celebra haver forçat el pacte de govern i avisa Colau que no hi caben els llaços grocs
Comparteix
El líder del PSC a Barcelona dona per fet que l'opció del pacte amb els socialistes guanyarà la consulta i ja avisa que vetllarà per la "neutralitat de la institució!
Compareixença d'Ernest Maragall / M.M.P.
Maragall apel·la a les bases dels comuns a contradir Colau i votar “alcaldia amb Valls no”
Notícia: Maragall apel·la a les bases dels comuns a contradir Colau i votar “alcaldia amb Valls no”
Comparteix
ERC recordat que les enquestes als electors de BComú situen com a preferència un bipartit ERC-BComú i acusa la direcció dels comuns d'"amagar" la "dependència" de Valls
Colau, amb el número dos, Joan Subirats, i la número tres, Janet Sanz, durant el plenari dels comuns de divendres / ACN
Queixes entre les bases dels comuns per les dificultats per votar en la consulta
Notícia: Queixes entre les bases dels comuns per les dificultats per votar en la consulta
Comparteix
Diversos inscrits tenen problemes per completar el procés i no han rebut el correu electrònic que altres vegades cridava a la participació
Colau pregunta a les bases si volen pacte amb ERC o un acord amb el PSC i conservar l’alcaldia
Notícia: Colau pregunta a les bases si volen pacte amb ERC o un acord amb el PSC i conservar l’alcaldia
Comparteix
La direcció del partit aposta per fer tractes amb els socialistes, que implica acceptar els vots de Valls | L'acord de govern es firmaria després de la investidura

Comentaris

  1. Icona del comentari de: magrab a juny 14, 2019 | 09:54
    magrab juny 14, 2019 | 09:54
    Si, però sobre els laços grocs, he escoltat aquesta senyora, i ha evitat qualsevol compromis. Malament, Sra. Sanz, es evident, amb els socialistes a l'equip, no hi haurà laços. Ningú regala vots, senyora. I així amb el programa?
  2. Icona del comentari de: Pol a juny 14, 2019 | 09:58
    Pol juny 14, 2019 | 09:58
    No, no us condicionen... no poc. El partit de Rivera un partit que col·labora amb l'extrema dreta espanyola, ara donarà suport al "nou" partit "anticasta". Quin descrèdit. Els únics polítics creïbles i coherents son els que es presenten per les CUP, tret d'excepcions, mandats: Una legislatura.
  3. Icona del comentari de: joan a juny 14, 2019 | 10:07
    joan juny 14, 2019 | 10:07
    Sempre nadeu en dues aigues, i un dia us negareu, tots aquests progres, aneu així, però sense cap responsabilitat de res, per aixó anem tant be, amb la politica, si fos una Empresa particular, ja estaries cobrant de l'atur i sense feina.
  4. Icona del comentari de: cavaller negre a juny 14, 2019 | 11:06
    cavaller negre juny 14, 2019 | 11:06
    Aquets de la Colau, si acepten al oligarca del PSOE, i l'ultra dreta d'en Valls, quedaran amb una hipocrasia total, a més de dividir encara més la societat de Barcelona, i per tant pot ser l'alcaldesa d'uns quants, pero NO de TOTS els barcelonins que suman bastant. Realment com podras anar pel carrer en aquesta cara de traidora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa