El president del PP, Pablo Casado, visitarà demà Barcelona per reunir-se amb el Gremi d’Hotels i tractar la situació que viu el sector arran de la pandèmia i les restriccions conseqüents. El Gremi d’Hotels ha estat crític amb la gestió dels governs català i barceloní i ha lloat la iniciativa de l’executiu madrileny, liderat pel PP tant a la comunitat –Isabel Díaz Ayuso– com a la capital de l’Estat –José Luis Martínez-Almeida–.

El líder de l’oposició al Congrés dels Diputats anirà acompanyat durant tota la jornada del president del grup municipal dels populars, Josep Bou, –una aposta que va fer Casado per a l’Ajuntament de Barcelona– i del president del PP a Catalunya i candidat a la Generalitat de Catalunya, Alejandro Fernández. Abans de tornar a Madrid, Casado participarà en una trobada amb els empresaris i comerciants de la unió d’eixos Barcelona Oberta.

També aprofitarà el viatge per visitar una empresa de logística, distribució i integració, segons ha informat el PP en un comunicat. Els populars no han indicat de quina companyia es tracta.

Nou comentari

Més notícies
Josep Bou, durant l'entrevista al programa 'Bàsics' de Betevé

Bou admet malestar amb “un grapat d’afiliats” del PP de Barcelona

El president del grup municipal reconeix que no han agradat "dos canvis" que ha fet però assegura que la direcció del partit li dona suport "al 100%"

La presidenta de Madrid intenta aprofitar el veto de Barcelona a l’Hermitage

Isabel Díaz Ayuso ja va anunciar la intenció d'intentar prendre el Mobile a la capital catalana