Pablo Casado visita Barcelona per reunir-se amb els hotelers

El líder del PP a l'Estat aprofitarà per trobar-se amb la unió d'eixos comercials Barcelona Oberta

El president del PP, Pablo Casado, visitarà demà Barcelona per reunir-se amb el Gremi d’Hotels i tractar la situació que viu el sector arran de la pandèmia i les restriccions conseqüents. El Gremi d’Hotels ha estat crític amb la gestió dels governs català i barceloní i ha lloat la iniciativa de l’executiu madrileny, liderat pel PP tant a la comunitat –Isabel Díaz Ayuso– com a la capital de l’Estat –José Luis Martínez-Almeida–.

El líder de l’oposició al Congrés dels Diputats anirà acompanyat durant tota la jornada del president del grup municipal dels populars, Josep Bou, –una aposta que va fer Casado per a l’Ajuntament de Barcelona– i del president del PP a Catalunya i candidat a la Generalitat de Catalunya, Alejandro Fernández. Abans de tornar a Madrid, Casado participarà en una trobada amb els empresaris i comerciants de la unió d’eixos Barcelona Oberta.

També aprofitarà el viatge per visitar una empresa de logística, distribució i integració, segons ha informat el PP en un comunicat. Els populars no han indicat de quina companyia es tracta.

Més informació

Nou comentari