Bou admet malestar amb “un grapat d’afiliats” del PP de Barcelona

El president del grup municipal reconeix que no han agradat "dos canvis" que ha fet però assegura que la direcció del partit li dona suport "al 100%"

El president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, admet que hi ha malestar entre ell i “un grapat d’afiliats” del PP de la ciutat. Ho ha reconegut aquest dilluns al vespre en una entrevista al programa Bàsics, de Betevé. Segons Bou, amb la direcció del partit no té “cap problema” i sí “una relació estupenda”. I el dia que hi hagi algun problema marxarà, perquè ell no viu de la política no vol “fer carrera” en aquest àmbit. Això no treu que “una decisió” que ell va prendre “no va agradar” al “grapat” esmentat de membres del partit vinculats grup municipal.

“Jo, per decisió de Pablo Casado, podia col·locar qui volgués. Podia fer la llista que volgués, i en el seu moment vaig deixar fer al partit. Després, els tres consellers que podia nomenar els va nomenar el partit, i sis assessors que podia nomenar els va nomenar el partit. Nou nomenaments del partit. I un temps després vaig veure que havia de fer un moviment i en vaig canviar dos. I no els ha agradat”, ha dit.

Quan la presentadora, Eva Arderius, li ha preguntat si això ha provocat malestar al grup municipal ha respost: “Sí, esclar, esclar”, ha reconegut. Sobre la relació que manté, en concret, amb l’altre únic regidor del grup municipal –Óscar Ramírez–, quan se li ha preguntat si és bona ha contestat: “Normal”. Tot i així, ha deixat clar que no té cap intenció de trencar el grup municipal: “Jo no he vingut a trencar res. La direcció del partit ho sap tot i em dona suport al 100%”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari