Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bou (PP) es planta a la Meridiana i acusa els Mossos de connivència segons abans que desfassin el tall

El líder del grup del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, s’ha deixat caure aquest vespre pel tall de la Meridiana amb l’objectiu de comprovar pels seus propis ulls com esdevenia l’acció de protesta convertida en icona en aquest punt de la ciutat. I el que ha vist no li ha agradat. “Es veu molt clara la connivència de la Generalitat. Estan tallant i els Mossos no actuen”, ha comentat a aquest diari just en el moment en què la filera d’agents antiavalots de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra s’apropava al punt del tall per desfer-lo. Abans s’havia apropat un cotxe patrulla per fer fins a tres avisos per megafonia anunciant les conseqüències de participar en una concentració no comunicada.

Aquestes accions de la policia catalana, però, no eren suficients per a Bou. El regidor, que observava el tall des de l’inici de l’avinguda Rio de Janeiro, a pocs metres de l’acció, ha titllat l’acció de “vergonyosa”.

Segons ha explicat, avui ha aprofitat la seva participació a l’homenatge a les víctimes de l’atemptat d’ETA a l’Hipercor per quedar-se a la zona i comprovar què passava al tall de la Meridiana. Abans, però, ha fet una cervesa a una terrassa: “fins que una senyora ha fet uns sorolls estranys i m’ha dit que em passaria el coronavirus”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa