Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP puja a Vallvidrera a fer esport per reclamar més manteniment a Collserola
  • CA

El PP de Barcelona vol més manteniment i inversió a Collserola i ho ha escenificat amb un matí d’esport i passeig per Vallvidrera. Un grup de 15 càrrecs i representants populars ha visitat el pantà llebrenc i l’àrea de lleure de Santa Maria i fins i tot s’ha assegut a fer un vermut a la fresca. El portaveu municipal del PP, ​​Oscar Ramírez, ha reclamat a l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament i al Consorci del Parc Natural de Collserola que elaborin “un pla de manteniment i millora” per als itineraris i les rutes de Collserola.

“L’esport a l’aire lliure és una de les activitats d’oci que més beneficia la salut després del confinament pel coronavirus”, ha proclamat Ramírez durant la matinal lúdica, a la que en canvi ha faltat el president del grup municipal, Josep Bou. Ramírez ha valorat que l’Ajuntament ha d’aportar les eines necessàries per a la seva pràctica.

També ha recordat que durant la pandèmia s’han reduït els serveis de neteja i manteniment de la ciutat i ha opinat que “la sensació de brutícia i deixadesa va ser molt comentada pels barcelonins, fins al punt que va poder suposar un problema per a la salut”.

Els populars suggereixen contractar personal de reforç durant el temps que s’estimi oportú, per actuar de forma intensiva en la neteja de totes les vies públiques de la ciutat. “Amb aquest pla volem recuperar l’aspecte de Barcelona previ a l’estat d’alarma: una ciutat neta, cuidada i endreçada, amb un bon aspecte que permeti el gaudi de tots els espais” per part de barcelonins i turistes, ha declarat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa