Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PP s’indigna per una xerrada d’Arran titulada ‘Com follem?’
  • CA

El grup municipal del PP ha posat el crit al cel per una xerrada organitzada pel col·lectiu juvenil de l’esquerra independentista Arran que porta per títol “Com follem?” El regidor popular Oscar Ramírez ha fet una piulada criticant la jornada, que tindrà lloc a l’espai jove municipal La Casa Groga, al barri del Fort Pienc.

“La ultraesquerra separatista d’Arran, els mateixos que ataquen les seu del PP a cops de martell o fan campanya contra el turisme tenen el permís de l’Ada Colau i el PSC per fer un acte en un centre cívic municipal. El títol: Com follem?”, s’ha queixat Ramírez en una piulada. El popular ha demanat al govern municipal quins permisos s’han donat i “quines mesures es prendran davant la possible presència de menors d’edat”.

Local municipal equivocat

En un comunicat, el PP també ha reclamat als comuns i als socialistes que “impedeixin a “l’ultraesquerra independentista” d’Arran fer servir centres cívics per a actes públics”, però s’han confós d’equipament municipal. La jornada d’Arran tindrà lloc el pròxim 2 de juliol a l’espai jove La Casa Groga, al barri del Fort Pienc –tal com s’exposa al cartell que el mateix PP ha penjat a xarxes–, un espai cedit al col·lectiu –que el gestiona de manera autònoma–, mentre que els populars han assenyalat el centre cívic que porta el mateix nom, amb una gestió molt més directa per part de l’Ajuntament i que està situat al barri de Sant Genís dels Agudells.

Un cop publicat l’error al TOT Barcelona, el grup municipal popular ha fet una rectificació pel que fa a la ubicació i al tipus de centre i el regidor Óscar Ramírez ha esborrat el tuit inicial, que parlava de “centre cívic municipal” i n’ha fet un altre en què es refereix a un “local cedit per l’Ajuntament”, tot i que continuen reclamant el mateix tipus de responsabilitat a l’alcaldessa, Ada Colau, i també al PSC, com a soci de govern.

El PP ja es va queixar al desembre de l’any passat que a la Fira del Consum responsable de plaça Catalunya es venguessin llibres sobre menstruació i compreses de tela. Els populars van considerar que no era “normal” que en una fira de Nadal es poguessin comprar llibres “d’ideologia anarquista o sobre la menstruació, a més de compreses de tela, boles xineses o moneders amb l’estelada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa