Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Neus Munté: “Joaquim Forn és un gran candidat i, si ell vol, ens posem a treballar”
  • CA

La candidata a l’alcaldia Neus Munté ha admès que Joaquim Forn és un gran candidat i que “si ell vol, ens posem a treballar”. Preguntada sobre la disposició de l’ex tinent d’alcalde a ser candidat, ha assegurat que “cal tenir cintura” i ha confirmat que Forn té “moltes ganes d’involucrar-se en la campanya”. 

En una entrevista a Betevé ha recordat la tasca de Forn com a regidor, la qual ha qualificat d'”excel·lent”, i ha dit d’ell que és un actiu “importantíssim”. Ha reconegut que cal tenir paciència abans de conèixer la decisió de Forn. Sobre la possible inclusió d’Elsa Artadi com a número 2 de la llista per Barcelona, Munté ha considerat que és positiu que “noms potents” se sumin a participar-hi. El que sí ha confirmat ha estat que el PDECat no participarà als comicis amb les seves sigles, sinó que ho farà sota el nom de Junts per Catalunya. 

També ha parlat sobre les dades del segon baròmetre semestral del 2018, en què la inseguretat apareix com la principal preocupació dels barcelonins. “Colau no ha exercit com a responsable de seguretat per la seva ideologia equivocada i els seus complexes”, ha denunciat. 

Sobre el document de Barcelona contra l’odi, impulsat per Ernest Maragall per evitar pactes amb l’extrema dreta a Barcelona, ha assenyalat que no el veu necessari ja que és “obvi” que no s’ha de pactar amb formacions com Vox. 

Més notícies
Mascarell sobre la llista del PDECat liderada per Forn: “No tinc intenció de renunciar”
Notícia: Mascarell sobre la llista del PDECat liderada per Forn: “No tinc intenció de renunciar”
Comparteix
“A Barcelona no li convenen ni llistes de partits ni quotes”, assegura l'exconseller, que manté el seu "projecte de ciutat" i de "candidatura independent”
Forn: “Em trobo en un bon moment polític per aportar idees i, si cal, anar a una llista electoral”
Notícia: Forn: “Em trobo en un bon moment polític per aportar idees i, si cal, anar a una llista electoral”
Comparteix
Ha criticat Graupera per elaborar una proposta "massa personalista" i a Valls per ser "una operació mediàtica de laboratori"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Noia, ja vas demostrar el que no volies fer. a gener 07, 2019 | 12:06
    Noia, ja vas demostrar el que no volies fer. gener 07, 2019 | 12:06
    Noia, tu hi tens poc a fer. Vas baixar del carro abans de l'1-O i aixo et desqualifica per defensar una Barcelona pro independentista i republicana!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa