Mascarell sobre la llista del PDECat liderada per Forn: “No tinc intenció de renunciar”

“A Barcelona no li convenen ni llistes de partits ni quotes”, assegura l'exconseller, que manté el seu "projecte de ciutat" i de "candidatura independent”

Ferran Mascarell no ha tingut cap contacte amb el PDECat, ni de forma individual ni a través de la Crida, per integrar-se en la llista que perfila el partit, i que comptaria, a l’espera del sí definitiu, amb Quim Forn com a cap de llista. En declaracions a El Món, Mascarell, que ha presentat una candidatura per a les eleccions del 26-M de forma independent –però que va comptar amb l’aval d’alguns membres de la Crida, del qual ell en forma part–, explica que “fins el 3 de desembre vaig intentar bastir una llista unitària, amb gent del PDECat, de la Crida, de JxCAT i independents, però no me’n vaig sortir. Volia una llista per desenvolupar un projecte per a la ciutat al marge de sigles de partit, rebutjant la manera vella de fer política amb quotes de partit”. És per això que Mascarell assegura que “no tinc intenció de renunciar al meu projecte de ciutat ni a una candidatura independent. No veig cap raó per fer-ho. M’interessa la ciutat, no els pactes entre les direccions dels partits”.

[r:3]

Vol dir això que Mascarell tanca la porta a sumar-se a la llista de Quim Forn, si s’acaba materialitzant? “Jo no tanco la porta a res. Escoltaré tothom i tractaré d’aconseguir una unitat real, de projecte i llista. Vull una llista de ciutat i no de partits. Però tinc molt clar que no pretenc utilitzar cap sigla per presentar-me”.

En aquest sentit, fonts de la Crida consultades per aquest diari asseguren que estan “molestos” per la “utilització que ha fet el PDECat de la Crida i del nom d’Elsa Artadi”, deixant clar que “no hi ha hagut cap pacte ni cap acord sobre noms, i si ha existit –efectuat per algun sector de la Crida sense comunicar-ho, és un frau perquè no s’ha fet el congrés constituent i no hi ha òrgans de representació triats”.

Més informació

Nou comentari