Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mascarell proposa “unes primàries ben articulades” per fer una llista unitària a Barcelona
  • CA

El candidat a l’alcaldia de Barcelona i delegat de la Generalitat a Madrid, Ferran Mascarell, ha assegurat aquest matí que treballarà fins l’últim moment perquè l’independentisme es presenti en una llista unitària a les eleccions de la ciutat. Ha apostat per unes “primàries ben articulades” i ha criticat el sistema de primàries impulsat per l’ANC perquè, segons ha afirmat, s’ha configurat una llista sense escollir el projecte. Mascarell ha opinat que l’única manera d’evitar un “govern dèbil” com els dels últims anys és algutinar els independentistes en una llista unitària.

[r:1]

Tot plegat, en una entrevista a Ràdio 4 en què ha apuntat que les eleccions del maig són un “doble referèndum”: sobre el model de ciutat i sobre el país. Ha dit que l’alcaldia és un repte pel qual s’ha preparat durant un any. Finalment, sobre quan deixarà les funcions de delegat del govern a Madrid, no ha volgut concretar però ha assegurat que “falta relativament poc per deixar-ho“.

Més notícies
Graupera aposta pel Besòs i Sant Adrià per fer créixer Barcelona
Notícia: Graupera aposta pel Besòs i Sant Adrià per fer créixer Barcelona
Comparteix
El candidat a les Primàries sobiranistes organitza un recorregut en bus per espais infrautilitzats i reivindica l’ambició metropolitana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa