Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Munté creu que el baròmetre certifica “un repòquer de fracassos” del govern
  • CA

La presidenta del grup municipal de Junts a l’Ajuntament, Neus Munté, ha subratllat que els resultats del baròmetre municipal, que s’han fet públics aquest matí, justifiquen “un canvi urgent, necessari i possible que només presenta el projecte encapçalat per Trias. Anticipen aquest canvi”. En una línia pràcticament idèntica a l’expressada per ERC, Munté destaca “la pitjor valoració en l’històric de baròmetres municipals” que les dades confirmen en tant que “consoliden o augmenten les dades negatives a només sis esos de les eleccions”.

Segons la presidenta del grup de Junts al consistori barceloní, “Colau, Collboni i Batlle han fracassat a l’hora de garantir la seguretat de la ciutadania de Barcelona” i afegeix que els problemes en els àmbits de la neteja i la mobilitat “certifiquen la decadència d’una manera de fer ciutat amb la qual els barcelonins i barcelonines ja no se senten representats”.

Per tant, els resultats del baròmetre “confirmen les ganes de canvi quan ja més de la meitat dels enquestats creu que la gestió del govern de Colau i Collboni és dolenta o molt dolenta”. Munté ha recordat que solament un 35% dels enquestats pensen que la gestió del govern municipal és bona o molt bona, “el percentatge més baix des que Colau és alcaldessa i només similar al dels darrers anys d’alcalde de Jordi Hereu”.

Un “canvi de veritat”

Munté, que ha qualificat de “nefastes” les polítiques de mobilitat i de circulació, també ha tingut un recordatori per a l’accés a l’habitatge i la gestió municipal, “que juntament amb la inseguretat, la brutícia i la mobilitat configuren el repòquer de fracassos del govern de Colau i Collboni”.

Davant d’aquest model i dels resultats del baròmetre, Munté reclama que la gent de Barcelona “vol un canvi de veritat en la manera de fer ciutat i de governar”, que segons ella només pot garantir Junts amb Trias al capdavant.

Finalment, ha aprofitat l’avinentesa per criticar la mostra amb la qual s’elabora el baròmetre municipal, en entendre que “manté un biaix molt important, a favor sobretot de Barcelona en Comú i en detriment de gairebé la resta de grups”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Prometre el cel a desembre 27, 2022 | 15:25
    Prometre el cel desembre 27, 2022 | 15:25
    Trias pagarà el lloguer dels més pobres, farà disminuir la contaminació amb l'ampliació de l'aeroport i amb l'increment del trànsit rodat, i farà fora els fons voltor...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa