Maragall veu els vots de Valls com una “hipoteca permanent” que obvia “la lletra petita”

El líder d'ERC assegura que els últims dies els comuns "han abandonat tota equidistància i ambigüitat"

El guanyador de les eleccions a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall (ERC), ha qualificat l’oferiment de Manuel Valls a Ada Colau d'”hipoteca permanent”. Aquests vots seran “decisius per a la investidura” però també “cada setmana” del mandat, ha expressat el líder d’Esquerra Republicana. “Com passava abans amb els bancs, no ens expliquen la lletra petita de l’hipoteca. No sabem els tipus d’interès, ni els terminis, ni allò principal d’en què consisteix la dependència que s’està consituint”, ha assegurat Maragall en l’avançament d’una entrevista al diari Ara amb el periodista David Miró. 

El candidat d’ERC a ocupar el lideratge de l’Ajuntament, a més, ha carregat contra la retòrica dels comuns. “Es refereixen repetidament a superar la política de blocs i, efectivament, l’han superat. Han abandonat tota equidistància i ambigüitat”, ha etzibat. A més, ha indicat que “el llenguatge de la senyora Colau és cada cop més semblant al del senyor Collboni quan parlen del nostre projecte”. 

Així i tot, malgrat els últims esdeveniments mostren BComú amb més suports per aconseguir la investidura, Maragall es continua veient “com a alcalde”. En aquest sentit, recorda que va oferir un govern bicèfal amb un càrrec nou i destacat per a Ada Colau i que està disposat a recuperar les converses “en un terreny delicat i complexe” per trobar “l’entesa”. 

Més informació

Comentaris

  Nada Tete, has perdido 08/06/2019 3:07 pm
  Cualquier cosa que digas parecerá la excusa de un perdedor. No te esfuerces más, sopitas y buen vino.
  ernst 08/06/2019 3:47 pm
  I tu qui eres, Un trànsfuga dels obreros de España. Ets un enemic de Catalunya
  un perdedor d´esquerres ( i independent ) 08/06/2019 4:56 pm
  mireu aquí dalt !!...les urpes de la Casta !....
  Eixamplar la base 08/06/2019 9:46 pm
  No es tractava d'eixamplar la base amb els comuns?. No vau rebutjar una i altra vegada la llista independentista? Per què no recoenixeu l'error ,onumental que heu comès?. S'han llençat els vots a Graupera i a les CUPś perquè havíeu de fer una llista sense "les dretes". Doncsens hem d'atendre a les conseqüències.
  Gador 09/06/2019 7:38 am
  No sr maragall, el que ha fet la Colau es aixamplar la base, i de quina manera. Tan fotre merda sobre jxcat i Puigdemont... Ja os està bé, ploreu ploreu. La vostra visió política no va més enllà de les vostres parpelles.
  lomik 09/06/2019 9:49 am
  Us la foten doblegada i encara et preocupes d'ella?

Nou comentari