L’oposició, indignada amb Colau per rebentar una reunió amb un anunci a la premsa

Cs, PP i Barcelona pel Canvi emeten un comunicat conjunt de queixa al govern municipal

Els grups municipals de Cs, PP i Barcelona pel Canvi a l’Ajuntament de Barcelona han retret al govern liderat per Ada Colau no haver consensuat amb ells la nova mesura que l’executiu local ha presentat aquest dijous sobre la petita infància i l’ampliació de llars d’infants a la ciutat. En un comunicat conjunt, les tres formacions han exposat que el govern barceloní els ha emplaçat aquest divendres a una reunió per presentar-los la mesura després d’haver-la presentat en roda de premsa, a través de la qual han pogut conèixer el seu contingut.

“El govern municipal ens va comunicar ahir, 48 hores abans de la reunió, que la mesura de govern seria presentada aquest dijous als mitjans de comunicació. Aquesta decisió suposa que l’oposició coneixerà el contingut de la mesura a través dels mitjans i no a instància de govern”, han lamentat.

Per a Cs, PP i Barcelona pel Canvi, donar a conèixer el pla als mitjans abans que a ells indica que la mesura “es dóna per tancada i no accepta cap proposta de millora”, i han criticat que el govern no tingui intenció de parlar amb l’oposició ni d’escoltar les seves propostes sobre la petita infància, segons ells.

“Tot i que l’equip de govern s’entesti a no voler escoltar a cap altre grup que no sigui ERC, tenim el dret i l’obligació de fer-nos escoltar“, de manera que asseguren que aniran a la reunió per poder fer les seves aportacions. Davant d’aquesta situació, els grups municipals esperen que el govern municipal reconsideri la seva actitud, “ja que són massa les ocasions en què es dóna per tancada les mesures només dialogant amb ERC”.

Crítiques també de JxCat

En la mateixa línia, la regidora de Junts Neus Munté ha exposat en un tuit que els grups de l’oposició estaven convocats aquest divendres per ser informats sobre la mesura, però que, després de comunicar als mitjans, la reunió no té sentit: “Quan vulguin treballar de veritat per la petita infància a Junts ens trobaran”.

Més informació

Nou comentari