El líder dels taxistes de Barcelona es posa el llaç groc i dona suport als “presos polítics”

Tito Álvarez anuncia que "avui comença el judici de la vergonya" i pica l'ullet a l'independentisme per segona vegada

Segona vegada que Tito Álvarezlíder de la revolta del taxi a Barcelona –un lideratge que va acabar de manera abrupta amb una suposada dimissió hores abans que s’acabés la vaga i la fugida a Madrid per seguir la vaga dels col·legues de la capital espanyola– mostra empatia explícita amb l’independentisme, tot i deixar clar en tot moment que ell no és independentista.

Amb motiu de l’inici del judici de l’1-O al Tribunal Suprem, s’ha posat el llaç groc al seu compte de Twitter i ha anunciat que “avui comença el judici de la vergonya” i ha donat  “tot el suport als presos polítics [no utilitza la versió unionista ‘polítics presos’]” i ha afegit que “les idees no han de ser castigades”. “Encara que jo no soc independentista, avui em sento molt identificat amb vosaltres“, afegeix.

La primera vegada que va mostrar públicament la seva comprensió respecte de l’independentisme va ser el dia que va fer córrer per Whatsapp dos àudios polèmics: un que feia referència a la condició sexual del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i un altre en què assegura que no li estranyava que “els catalans vulguin marxar d’Espanya” perquè tenim “una merda d’Estat”.

Més informació

Nou comentari