Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“La merda de l’Estat que tenim” i el “ministre gai”: els àudios polèmics de Tito Álvarez a Madrid
  • CA

És oficial: la polèmica va amb ell a tot arreu. Alberto Tito Álvarez, el que va ser el líder de la revolta dels taxistes de Barcelona i que va protagonitzar un anunci de dimissió del comitè de vaga que va quedar en no-res –perquè la vaga es va acabar– no ha “desconnectat”, contràriament al que va advertir. El que ha fet ha sigut traslladar-se a Madrid, on les protestes dels seus col·legues han continuat i des d’on ha continuat enviat missatges als periodistes: missatges escrits, vídeos, fotografies i àudios.

Ha sigut amb dos d’aquests missatges de veu que ha generat una nova polèmica, especialment amb un que esmenta l’homosexualitat del ministre d’Interior espanyol, Fernando Grande-Marlaska.

Primer ha arribat un àudio en què qüestiona la decisió del ministeri de l’Interior de desallotar el passeig de la Castellana. “Aquesta és l’Espanya profunda. La dels corruptes que envien treballadors [policies] a reprimir altres treballadors [taxistes] als quals els estan robant la vida. Després es pregunta la gent per què els catalans se’n volen anar. I ho diu un que no és independentista, eh! És per això. Quina merda d’Estat que tenim, nen!”.

Uns minuts després ha arribat la segona entrega. “Aquest àudio és per a la premsa. Aquí tothom al·lucina, perquè la policia ens ha dit que aquestes ordres venen directes del ministeri de l’Interior. I aquí la gent comenta que com pot ser que un ministre d’esquerres i, segons ha declarat ell, bé… que és gai… Que enviï aquí la policia a reprimir el poble! Perquè el que està passant aquí és això. La gent està al·lucinant amb els socialistes”.  

Posteriorment, arran de la polèmica que s’ha muntat a la xarxa l’entorn de Tito Álvarez ha difós un altre àudio en què matisa les seves paraules i assegura que ell només recollia comentaris que ha sentit, que respecta “el que cadascú sigui a la seva vida” i assegura que “s’han tret de context” les seves paraules”. “La manipulació es fa insuportable”, diu en un text encastat al final del vídeo amb una imatge seva i dos fragments d’àudio.

 

 

 

  

Més notícies
Crisi interna al taxi: l’associació de Tito Álvarez denuncia un “cop d’estat” a l’assemblea
Notícia: Crisi interna al taxi: l’associació de Tito Álvarez denuncia un “cop d’estat” a l’assemblea
Comparteix
Un comunicat d'Élite Taxi assenyala "grups minoritaris del sector" que actuen "de forma organitzada"
Tito Álvarez plega i vaticina que el taxi “va cap a l’abisme” si rebutja el decret
Notícia: Tito Álvarez plega i vaticina que el taxi “va cap a l’abisme” si rebutja el decret
Comparteix
El líder de la revolta defensa en un comunicat el preacord a què s'ha arribat a amb Territori i l'AMB i condemna els actes de violència d'alguns companys

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa