Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JxCat denuncia el retard en la convocatòria d’ajudes a infants vulnerables
  • CA

El grup municipal de Junts per Catalunya ha denunciat aquest dimarts que l’alcaldessa Ada Colau no hagi obert la convocatòria d’ajuts per a infants de 0 a 16 anys en situació de vulnerabilitat “a què es va comprometre”. La regidora Neus Munté ha criticat que Colau reclami l’activació de les targetes moneder de la Generalitat per a alimentació escolar mentre el consistori “no fa servir ni reforça les eines de què disposa per lluitar contra la pobresa infantil”. Munté recorda que Colau va acceptar “amb entusiasme” la proposta de Junts per Catalunya al plenari del 29 d’abril.

“Més de tres mesos després del ple, no en tenim cap més notícia”, ha reblat. Munté també ha criticat que “quan una persona truca a l’oficina de tramitació d’ajudes per sol·licitar-ne un del Fons Extraordinari d’Ajudes d’Emergència Social d’Infants de 0-16 anys se la deriva al seu centre de serveis socials” i ha lamentat que “l’estratègia del govern sembla passar més aviat per col·lapsar els centres de serveis socials, que ja tenen una alta demanda assistencial degut a la situació social i econòmica”.

Més notícies
Elsa Artadi, a l'edifici principal de l'Ajuntament de Barcelona / Mireia Comas
Elsa Artadi: “No pot ser que tota la teva política contra la crisi sigui pintar carrers”
Notícia: Elsa Artadi: “No pot ser que tota la teva política contra la crisi sigui pintar carrers”
Comparteix
Entrevista a Elsa Artadi, presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona | Critica que l'executiu espanyol no reformi la llei que bloqueja l'accés dels ajuntaments al superàvit estalviat
Blocs de formigó de l'urbanisme tàctic al carrer Consell de Cent, denunciats per JxCat / JxCat
Colau i JxCat xoquen pels blocs de formigó de l’urbanisme tàctic
Notícia: Colau i JxCat xoquen pels blocs de formigó de l’urbanisme tàctic
Comparteix
L'alcaldessa rebutja retirar-los de l'Eixample i el grup d'Artadi amenaça amb anar a tribunals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa