Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Josep Bou (PP), identificat i esbroncat al tall de Meridiana
  • CA

El regidor Josep Bou, president del grup municipal del PP, va sortir esbroncat i identificat d’una visita al tall de la Meridiana aquest diumenge a la nit. Segons ha mostrat ell mateix en una piulada amb vídeo, va anar a la protesta independentista a queixar-se pels perjudicis de la interrupció del trànsit i després de discutir a crits amb els manifestants la policia el va identificar. Bou ha criticat que els Mossos d’Esquadra “defensin el tall”, tot i que està comunicat a la conselleria d’Interior i per tant compleix amb la legalitat.

En un vídeo, mostra com els manifestants li diuen que marxi mentre el regidor els enregistra amb el seu mòbil. Dos agents de la policia catalana intervenen en un moment de tensió amb un assistent. “No em toquis!”, li va dient Bou a l’home, d’edat avançada i embolicat amb una bufanda. Un dels policies li demana que l’acompanyi fora de la concentració i li recorda que la funció del cos és merament evitar conflictes.

Ja apartat del tall, un manifestant li crida des de lluny “feixista”. “Feixista tu! Jo sóc empresari! Cabró tu, jo treballo cada dia”, li replica el popular. El mateix agent li demana que ho deixi estar i Bou argumenta el contrari: “Jo estic relaxat, però he de contestar”. Acte seguit continua replicant a ple pulmó tots els crits que rep. “No entrem en la provocació…”, li implora l’agent, que finalment per la paciència i l’exigeix que l’acompanyi més lluny de la protesta.

“Sobretot no em posi la mà a sobre!”, li diu Bou també al policia. “Sobretot m’acompanya i em dona la seva documentació, vinga!”, li etziba, visiblement molest pel comentari. “No està detingut, l’estic identificant”, li diu clarament.

Per contra, el col·lectiu Meridiana Resisteix ha criticat a través de Telegram la “presència electoralista del senyor Bou”: “És una vergonya. S’apropen eleccions i oportunistes”. La cita d’aquest diumenge ja havia començat moguda, per la presència d’una carpa de Vox i la resposta de CDR i meridians.

Més notícies
El tall de la Meridiana s'ha avançat per protestar contra la presència de Vox / Meridiana Resisteix
CDR contra Vox al tall de la Meridiana
Notícia: CDR contra Vox al tall de la Meridiana
Comparteix
Els Mossos d’Esquadra han fet un cordó per separar els dos grups
Forn de la cadena Vivari que va protagonitzar una polèmica per l'ús del català / Google Street View
Marxa enrere de la fornera de la Meridiana que no volia atendre en català
Notícia: Marxa enrere de la fornera de la Meridiana que no volia atendre en català
Comparteix
La dependenta de la fleca Vivari no ha volgut presentar denúncia | No creia als Mossos de paisà que la van visitar i exigia agents uniformats
Integrants del tall de la Meridiana, aquest dilluns 21 de desembre / A.L.
VÍDEO | Tensió entre ultres, antiavalots i independentistes a la Meridiana
Notícia: VÍDEO | Tensió entre ultres, antiavalots i independentistes a la Meridiana
Comparteix
Doble concentració al tall nocturn de Fabra i Puig
Tall de la Meridiana el 17 de juny / S.B.
Colau insta Sàmper a desactivar el tall de la Meridiana
Notícia: Colau insta Sàmper a desactivar el tall de la Meridiana
Comparteix
La protesta ha costat 340.000 euros en reforços policials, segons l’Ajuntament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa