Josep Bou (PP), identificat i esbroncat al tall de Meridiana

Després de discutir a crits amb els manifestants la policia li va demanar la documentació i el va apartar

El regidor Josep Bou, president del grup municipal del PP, va sortir esbroncat i identificat d’una visita al tall de la Meridiana aquest diumenge a la nit. Segons ha mostrat ell mateix en una piulada amb vídeo, va anar a la protesta independentista a queixar-se pels perjudicis de la interrupció del trànsit i després de discutir a crits amb els manifestants la policia el va identificar. Bou ha criticat que els Mossos d’Esquadra “defensin el tall”, tot i que està comunicat a la conselleria d’Interior i per tant compleix amb la legalitat.

En un vídeo, mostra com els manifestants li diuen que marxi mentre el regidor els enregistra amb el seu mòbil. Dos agents de la policia catalana intervenen en un moment de tensió amb un assistent. “No em toquis!”, li va dient Bou a l’home, d’edat avançada i embolicat amb una bufanda. Un dels policies li demana que l’acompanyi fora de la concentració i li recorda que la funció del cos és merament evitar conflictes.

Ja apartat del tall, un manifestant li crida des de lluny “feixista”. “Feixista tu! Jo sóc empresari! Cabró tu, jo treballo cada dia”, li replica el popular. El mateix agent li demana que ho deixi estar i Bou argumenta el contrari: “Jo estic relaxat, però he de contestar”. Acte seguit continua replicant a ple pulmó tots els crits que rep. “No entrem en la provocació…”, li implora l’agent, que finalment per la paciència i l’exigeix que l’acompanyi més lluny de la protesta.

“Sobretot no em posi la mà a sobre!”, li diu Bou també al policia. “Sobretot m’acompanya i em dona la seva documentació, vinga!”, li etziba, visiblement molest pel comentari. “No està detingut, l’estic identificant”, li diu clarament.

Per contra, el col·lectiu Meridiana Resisteix ha criticat a través de Telegram la “presència electoralista del senyor Bou”: “És una vergonya. S’apropen eleccions i oportunistes”. La cita d’aquest diumenge ja havia començat moguda, per la presència d’una carpa de Vox i la resposta de CDR i meridians.

Més informació

Nou comentari