Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
CDR contra Vox al tall de la Meridiana
  • CA

Manifestants antifeixistes, veïns i membres dels CDR han decidit avançar el tall de la Meridiana després que corrés la veu que Vox havia instal·lat una carpa a l’estació de Fabra i Puig, molt a prop d’on solen concentrar-se els membres de Meridiana Resisteix. El partit d’ultradreta segueix intentant donar a conèixer el seu programa electoral de cara a les eleccions catalanes del 14F, tot i que normalment la seva presència genera rebuig entre alguns veïns.

Els Mossos d’Esquadra, conscients que es podrien viure moments de tensió, ha desplegat un cordó policial per separar els dos grups i evitar incidents. La presència dels antiavalots ha fet que tot quedés en un intercanvi de crits i retrets. Després de molt esperar, els antifeixistes han decidit tirar pel dret i tallar la Meridiana en senyal de protesta per la presència del partit d’extrema dreta.

Els simpatitzants de Vox, que ja esperaven l’acció, ha desplegat pancartes contra els CDR i els talls de la Meridiana, que ja fa més d’un any que duren. “Menys tallar i més treballar”, es podia llegir en un dels cartells. Els talls de la Meridiana van començar a l’octubre del 2019 arran de la sentència del Tribunal Suprem contra els presos polítics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa