Karl Jacobi : “Sense Barcelona l’independentisme no tornarà a aixecar el cap”

L’empresari alemany que reclamava presó pels independentistes exigeix que l’Estat actuï contra el procés

Ja és oficial. Nou candidat descaradament unionista i extremament espanyolista a l’alcaldia de Barcelona. Karl Jacobi, l’empresari que va esbroncar el president del Parlament, Roger Torrent, al Círculo Ecuestre, i que va reclamar presó pels líders independentistes, s’ha posat de llarg i s’ha presentat alcaldable pel partit Nosotros, Partido de la Regeneración Social”. En un acte al Col·legi de Periodistes de Catalunya, Jacobi ha demanat a l’unionisme treballar per assolir l’Ajuntament. “Sense Barcelona, l’independentisme no tornarà a aixecar el cap”, ha assegurat. 

Jacobi, acompanyat per l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, ha començat l’acte emetent el vídeo del seu “voto para que ustedes vayan a prisión” dirigit a Roger Torrent al dinar del Círculo Ecuestre. Interromput pels fidels que s’han acostat a la presentació diverses vegades al crit de “Jacobi, Jacobi!”, no ha tingut cap mania en vantar-se que la “gent el veu com un heroi”.  Jacobi ha reclamat el govern de Barcelona per l’unionisme per superar “la penosa i depriment situació que hi ha deixat el separatisme”.  “Sóc empresari i home d’acció, per tant, parlar no és el meu fort, jo vull treballar molt i parlar poc”. Jacobi ha exigit a l’Estat que actui contra el “cop separatista” i actuar contra la “prepotent tirania separatista”. En el mateix paquet ha reclamat “aplicar la llei” contra els ajuntaments que només utilitzen el català o que tenen símbols de solidaritat amb els presos polítics. 

Però Jacobi no s’ha limitat a estripar contra l’independentisme. L’alcaldessa Ada Colau i el seu equip del govern han estat a la diana, no pas de les seves crítiques, sinó dels seus insults. Concretament, els ha titllat de “lladres”, “paràsits”, “socis dels ultres comunistes de Podemos que volen acabar amb la societat” i “inútils”. Així els ha rebatejat com “ImmaColau i els 40 lladres” que ha convertit Barcelona en un “malson”. 

Segons Jacobi, “tots els problemes que té Barcelona és perquè la ‘gent’ no compleix la llei”. És a dir, tant és el Top Manta, com els grafittis del metro, la seguretat o els llaços grocs passa perquè la gent no compleix la llei. L’empresari alemany afincat des de fa 35 anys a Catalunya ha recorregut als arguments sospitosos habituals de l’unionisme com l’adoctrinament a les escoles o l’ensenyament en català que “ens porta a l’edat mitjana”. 

Més informació

Nou comentari