L’equip de Colau diu que el club d’striptease “no és una activitat que agradi a l’Ajuntament”

La regidora de Feminismes, Laura Pérez, ha reconegut que l'ajuntament va denegar l'ús de restaurant que pretenia la propietat perquè xocava amb el pla d'usos

La regidora de Feminismes, Laura Pérez, ha reconegut que el nou club d’striptease que obre aquest dijous a la Rambla disgusta al govern municipal: “No és el que volem per la Rambla, que estem potenciant com a artèria cultural”. El ‘peep show’, ha afegit, “no és una activitat que agradi a l’Ajuntament”. Preguntada per la premsa, Pérez ha explicat que se li va denegar l’ús de restaurant a la propietat de l’edifici perquè xocava amb el pla d’usos de la Rambla i que aleshores els promotors del club van decidir fer servir una llicència de ‘peep show’ que “se’ls va atorgar fa més d’una dècada”. “No tenim marge, seria precaricar”, ha lamentat.

[r:1]

No obstant, la regidora ha subratllat que el govern d’Ada Colau “farà seguiment” i “vigilarà el compliment” estricte de la llicència per impedir que a l’establiment es realitzin activitats no permeses, com per exemple “oferir serveis sexuals”. “Aquesta llicència només permet ball eròtic i ball en cabines, tal com regula la Generalitat”, ha recordat. Si es transgredís la limitació, l’Ajuntament “podria arribar a precintar el local”. Tot i apel·lar al marc legal vigent, Pérez ha afegit que al consistori li “preocupen” les “condicions de laborals de totes les dones de Barcelona, també aquestes, i que puguin escollir la seva ocupació”.

Els veïns i comerciants de l’entorn han explicat al TOT Barcelona que estan molt preocupats pels efectes que pugui generar l’obertura del club. Temen que porti “soroll i delinqüència”. A més els veïns del carrer Lancaster volen presentar una queixa formal a l’Ajuntament per permetre que continui vigent la llicència per a espectacles sexuals.

Més informació

Nou comentari