Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El local d’striptease de la Rambla tindrà moneda pròpia
  • CA

El controvertit local d’striptease que obrirà a la Rambla perquè l’Ajuntament no va donar llicència al restaurant que s’hi volia posar ha anunciat aquest diumenge que funcionarà amb una moneda pròpia, amb què els clients hauran de pagar les begudes, el menjar i qualsevol producte que vulguin comprar. S’evitaran, així, les escenes tòpiques de clients col·locant bitllets a la cuixa d’una ballarina. El club s’anomenarà Dollhouse Barcelona i Chiqui Martí en serà la primera ballarina i la directora artística. S’estrenarà amb “una gran festa d’inauguració” el proper dijous, coincidint amb Sant Valentí perquè els propietaris asseguren que l’espai és “un homenatge a l’amor i la trobada entre persones”. 

Interior del club d’striptease que obrirà a la Rambla | Dollhouse Barcelona

En els 1.200 metres cuadrats de què disposa hi haurà una barra i un escenari que envoltarà el públic, que s’asseurà en 15 llotges VIP i 30 taules estàndard. Al Dollhouse Barcelona hi podran entrar tan homes com dones, però sosté que serà “rigurosament selecte” en el control d’accés a la porta. S’adreça tant a la clientela local com als turistes, però recalca que en qualsevol cas haurà de ser “públic premium“. “Els shows seran espectacles sensuals, artístics i amb gust i talent, descartant per complet la pornografia”, exposa la propietat en una nota de premsa. Martí havia estat una  de les estrelles del programa Crónicas Marcianas de Telecinco, té 47 anys i els darrers temps s’havia dedicat a ballar en “actuacions privades per a festes corporatives” i a dirigir la seva pròpia escola de ball, StripArtStudio, que l’ajudarà en la formació de les strippers.

Chiqui Martí serà l'estrella i la directora artística del nou club d'striptease | Dollhouse Barcelona

Chiqui Martí serà l’estrella i la directora artística del nou club d’striptease | Dollhouse Barcelona

El club comptarà també amb una botiga i un museu. Al vestíbul d’entrada hi haurà una “boutique” on comprar “articles sensuals”, mentre que la part del darrere s’habilitarà per exposar “objectes que repassaran la història de l’erotisme en l’últim segle”. Per si els espectacles no atrauen prou públic, el Dollhouse preveu posicionar-se com a sala privada per a actes d’empresa, comiats de solter i incentius corporatius. Fins i tot arriben a suggerir que l’atracció de clients estrangers d’alt nivell “entronca amb l’esforç de les institucions per enfortir la marca Barcelona a tot el món”. 

Un dels espais del club d'striptease que obrirà a la Rambla | Dollhouse Barcelona

Un dels espais del club d’striptease que obrirà a la Rambla | Dollhouse Barcelona

Conscients de les crítiques veïnals a la degradació del Raval sud, els promotors de la sala s’afanyen a ressaltar que crearan “més de 35 llocs de treball” –18 de personal de sala més les ballarines– “quan funcioni a temps complet”. També recalquen que tenen “la mà estesa” al barri i que ja han començat a parlar amb veïns i comerciants propers. La façana usarà llums LED per reduir l’impacte visual, prometen que la música de l’interior “estarà sempre a un volum molt moderat per respectar el descans dels veïns” i preveuen que un equip de seguretat vetlli perquè les cues d’entrada i sortida es facin dins del vestíbul en lloc del carrer i siguin “ordenades i respectuoses”. Després dels anys en què el local ha estat tancat, asseguren, la reestrena “embellirà” la Rambla i “aportarà valor afegit a Ciutat Vella”. 

Més notícies
Colau s’empassa un local d’striptease per no donar un permís a un restaurant
Notícia: Colau s’empassa un local d’striptease per no donar un permís a un restaurant
Comparteix
El pla d'usos no permet donar llicències d'hostaleria a la zona però no es pot revocar l'antiga, de local per a espectacles eròtics |Chiqui Martí serà la primera ballarina del local
L’Ajuntament tindrà al projecte executiu de reforma de la Rambla per a abans de les eleccions
Notícia: L’Ajuntament tindrà al projecte executiu de reforma de la Rambla per a abans de les eleccions
Comparteix
La tinenta d'alcaldia respon en comissió que l'equip d'Itziar González preveu presentar la maqueta l'1 de febrer i el document definitiu el 23 de març

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa