L’Ajuntament tindrà al projecte executiu de reforma de la Rambla per a abans de les eleccions

La tinenta d'alcaldia respon en comissió que l'equip d'Itziar González preveu presentar la maqueta l'1 de febrer i el document definitiu el 23 de març

La tinenta d’alcaldia Janet Sanz ha posat data al projecte definitiu per a la reforma de La Rambla. Durant la comissió municipal d’Urbanisme d’aquest dimecres a la tarda, Sanz ha respost a un prec del PSC amb dues dates que fins ara no s’havien donat a conèixer. Ha assegurat que l’equip que lidera l’arquitecta Itziar González, anomenat Km-Zero, té previst presentar la maqueta de la reforma el proper 1 de febrer de 2019 i el projecte exectiu final el dia 23 de març. Així, l’equip de govern d’Ada Colau disposaria dels documents urbanístics enllestits abans de les eleccions municipals.

Sanz també ha respost que es mantindrà el mateix nombre tant les parades de floristes com els quioscos de premsa, tot i que en alguns casos se’n reduiran les dimensions. Aquest novembre es va presentar l’avantprojecte de la reforma, on ja s’avançava que la famosa avinguda tindrà tres noves ‘places’ fruit de l’elevació de trams de paviment i que les obres començaran el mandat entre 2019 i 2020. La reforma sencera no estarà a punt fins almenys 2028. 

Més informació

Nou comentari