Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTOS | Els candidats es conjuren a la Boqueria abans de la campanya

Els candidats a les eleccions de l’Ajuntament de Barcelona s’han trobat aquest migdia a la Boqueria. Tots ells han compartit impressions a la barra del Quiosc Modern, en una trobada molt semblant a la de fa quatre anys al Quim de la Boquera. Tal com detalla l’ACN, Ernest Maragall (ERC) ha estat el primer a arribar. Poc després han arribat Ada Colau (BComú), Anna Grau (Cs), Juame Collboni (PSC) i Eva Parera (Valents), que no ha estat gaire estona. Xavier Trias (Triasxbcn) i Daniel Sirera (PP) han sigut els últims a arribar.

Els sis candidats amb més opcions s’han fet la primera fotografia oficial i han brindat un sentit homenatge a la figura del Juanito del bar Pinotxo. També han canviat paraules amb Jordi Mas, president de la Boqueria, i Salvador Capdevila, president honorífic. 

Només un vermut

La curiositat del matí ha estat veure quina beguda han pres cadascú. En aquest sentit, només un candidat ha optat per prendre vermut. És més, Daniel Sirera, del PP, ha fet broma amb la resta per aquesta situació. Tal com recull l’ACN, el candidat popular ha dit que els altres enganyen. La resta de candidats han optat per prendre’s una cervesa, llevat d’Eva Parera, que optat per una sangria i Ada Colau, que recentment s’ha recuperat de la Covid-19, una aigua amb gas.

La periodista Blanca Blay ha immortalitzat el moment:

Colau i Collboni, excompanys de govern | ACN
Maragall i Colau, els dos més votats el 2019 | ACN
Colau i Trias, un dels duels més igualats | ACN
Maragall i Trias, líderes de les forces independentistes | ACN
Sirera i Grau, les dues cares noves | ACN
Maragall i Grau amb una tapa de pernil | ACN

Comença la campanya

Aquest dijous al vespre els candidats començaran la campanya electoral. A les 12 hores de la nit, faran la tradicional enganxada de cartells amb què comença la campanya electoral. De moment, les enquestes pronostiquen un frec a frec molt ajustat entre Colau, Trias i Collboni, amb Maragall una mica descavalcat però encara a la batalla. Entre els partits més petits, el PP és l’únic que sembla tenir garantida l’entrada, malgrat que des de Cs i Valents confien tenir una tendència a l’alça durant la campanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa