Felip VI torna a Barcelona per la Nit de la Logística

L'última vegada que el rei espanyol va sopar al MNAC va ser per la inauguració del MWC, enmig de fortes protestes

Felip VI presidirà dijous que ve, 27 de juny, la Nit de la Logística al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), en el marc d’un esdeveniment que se celebra amb motiu del Saló Internacional de la Logística (SIL), impulsat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), dirigit per Pere Navarro. Al sopar també està previst que acudeixi la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.

Per part de la Generalitat, de moment no ha confirmat la seva assistència al sopar cap representant del Govern, segons fonts de l’executiu de Quim Torra.

L’última vegada que Felip VI, com a rei d’Espanya, va sopar en un acte a Barcelona va ser el dia de la inauguració del Mobile World Congress, i es va fer al mateix lloc, el MNAC. Les protestes que hi ha haver a la zona van requerir un gran desplegament policial, i és de preveure que es repeteixin fets similars aquesta vegada.

Durant el sopar, està prevista l’entrega dels Premis SIL, i s’espera reunir unes 650 empreses i rebre 30.000 visitants en la 21ena edició del saló, que se celebra del dimecres 26 al divendres 28 de juny en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

El SIL coincidirà amb diversos salons, com el tercer eDelivery Barcelona Expo & Congress, el Congrés Mundial de Zones Franques i Intrade Summit BCN.

Més informació

Nou comentari