Arrimadas, sobre la plantada a Felip VI: “No mereixem alcaldes que fan un lleig al rei”

La líder de Ciutadans diu que el "populisme i el separatisme només generen conflicte"

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha dit avui que Catalunya i Barcelona no es mereixen la “plantada” al rei Felip VI del president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcaldessa Ada Colau, a la inauguració del Mobile World Congress. “El populisme de Colau i el separatisme només generen conflicte i afecten greument la imatge de les institucions que representen”, ha carregat.

En una visita al MWC, acompanyada del candidat a l’alcaldia Manuel Valls, Arrimadas ha dit que Cs té una alternativa a Barcelona però també a Catalunya i Espanya. “Barcelona no es mereix alcaldes que es dediquen a fer un lleig al rei ni Catalunya, un president que es dedica a ser líder dels CDR”.

Arrimadas ha reivindicat que fan falta “institucions que sumin, que respectin la llei i la resta d’institucions i que no restin oportunitats o generin conflicte”.

Des del MWC, Arrimadas ha afirmat que “és una pena” que aquest any hi hagi hagut “problemes de nou” per poder anar al congrés “amb tranquil·litat”, ja que no circulen cotxes amb llicència VTC i hi ha vaga de metro. “Una decisió errònia de la Generalitat i una gestió nefasta de Colau”, ha resumit.

El candidat de l’alcaldia de Barcelona i ex-primer ministre francès, Manuel Valls, creu que “l’aliança entre el populisme i el separatisme” poden fer mal “la vida dels barcelonins en tots els àmbits”, especialment en l’econòmic. L’evidència, per Valls, és “l’actitud de Torra i Colau” davant la visita del monarca diumenge. En ple MWC, Valls ha assegurat que la seva candidatura és una “aposta clara” a favor de Barcelona, una ciutat que estarà “oberta al futur”.

D’altra banda, Valls també ha mostrat el seu suport a Arrimadas, que ha decidit presentar-se a les llistes per a les eleccions espanyoles.

Més informació

Comentaris

  Josep 26/02/2019 2:43 pm
  No mereixem q xusma que vol liquidar cultura i idiomes pugui tenir descendència
  Ivan 26/02/2019 2:56 pm
  Quin fàstic foteu el teu rei i tu!!!!!
  MR.X 26/02/2019 3:11 pm
  Erroni. Hauria de ser: "No mereixem alcades i alcaldesses que no facin un lleig al rei".
  Vicenç Ramoneda 26/02/2019 3:37 pm
  I tant que us mereixeu un rei així. Feu-vos fotre!
  Jo soc el teu pare!!!! 26/02/2019 3:58 pm
  No mereixem un rei que ha estat el.legit per un dictador sanguinari i que mai ha estat del costat del poble. Que té un negocis més que dubtosos i així un llarg etcétera. Les figures del passat colonial espanyol haurien d'haver acabat fa molt anys però n'hi un munt de gent que viu d'aquest pessebre com són molts dels partits espanyolistes.
  PBP 26/02/2019 6:27 pm
  El que no mereixem, és un rei que només fa lleijos a la gent.
  Luna Barceló 26/02/2019 7:33 pm
  El que no mereixem els ciutadans, tots i sobretot els catalans als que vostè menysprea contínuament, són monarques que no hem votat i en canvi estem mantenint a un preu molt alt. El mateix que mantenir diputades que gasten els nostres impostos per anar anar-se a fer fotos i posados de revista. Els nostres impostos són per solucionar els problemes dels pobles i ciutats i no per mantenir dropos.
  magrab 26/02/2019 7:40 pm
  "La nueva política".
  Perquè vull vosaltres Ciudadanos 26/02/2019 7:43 pm
  Quans alcaldes teniu,?

Nou comentari