Eva Parera, número 3 del PP a les eleccions del 14-F

La mà dreta de Manuel Valls preveu compaginar Parlament i Ajuntament

El PP ha fitxat com a número 3 de la seva llista per les eleccions catalanes del 14 de febrer a la regidora Eva Parera. Actualment mà dreta de Manuel Valls a l’Ajuntament de Barcelona, preveu compaginar el Parlament de Catalunya i el consistori. “No deixo les meves responsabilitats ni a l’Ajuntament ni a Barcelona pel Canvi”, ha explicat Parera al TOT Barcelona. “Anem a intentar sumar”, sosté.

Així, al consistori seguiria formant part del grup municipal de l’ex primer ministre francès, mentre que a l’hemicicle s’integraria al grup parlamentari del PP, segons han confirmat també a aquest diari fonts properes a Parera. El fitxatge, que ha avançat Catalunya Informació, se suma a la incorporació fa pocs dies de Lorena Roldán (Ciutadans) com a número 2 del PP a la mateixa llista, que encapçalaria Alejandro Fernández, antic candidat per Tarragona de la formació popular. A les 12h del migdia el PP farà una roda de premsa per anunciar oficialment l’acord amb Parera.

Barcelona pel Canvi ha comunicat oficialment que atorga als “seus membres la llibertat d’integrar-se, a títol personal, en les llistes constitucionalistes” que concorrin a les eleccions catalanes.

Moltes ofertes

Com va avançar el TOT Barcelona a l’octubre, Parera fa mesos que rep propostes dispars per participar en llistes conservadores com a representant del partit de Valls. Procedent de l’antiga CiU i molt crítica amb l’independentisme, descartava completament participar en les candidatures postconvergents del PNC i el PDECat.

Valls fa mesos que intensifica relacions amb el president francès, Emmanuel Macron, i té a l’horitzó la possibilitat que l’Elisi li proposi ocupar algun càrrec a França. Aquest futur incert de Valls realça el paper de la regidora Eva Parera al consistori –és ella qui porta el dia a dia de l’activitat municipal del partit– i a Barcelona pel Canvi, mentre que alhora li aplana el camí per convertir-se en la quota catalanista d’altres formacions més grans que necessiten cobrir aquest espai polític a Catalunya i a Barcelona.

Més informació

Comentaris

    mala peça 04/01/2021 11:35 am
    una fatxa com el seu pare

Nou comentari