ERC portarà el repartiment d’àpats municipals per part de Glovo al ple

El regidor Max Zañartu anuncia que volen "evitar que això es repeteixi"

El regidor d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona Max Zañartu ha avançat que el grup republicà portarà al ple de la setmana que ve el repartiment d’àpats del consistori per part de Glovo. Zañartu ha anunciat que la intenció de la formació és “evitar que això es repeteixi”. El grup presentarà un prec al ple de l’Ajuntament relacionat amb la notícia destapada per aquest diari.

La utilització de Glovo per portar àpats municipals als districtes de Ciutat Vella i Sants-Montjuïc ha estat desvelada pel TOT Barcelona. L’Ajuntament va contractar la Fundesplai perquè repartís el menjar als dos districtes, però la fundació va decidir subcontractar Glovo perquè ho fes. El contracte atorgat a Fundesplai, de 420.000 euros, haurà anat a parar, en part, a l’empresa de repartiment.

Després de saber que Glovo estava fent aquest servei gràcies a la petició d’informació d’aquesta redacció, el govern municipal ha instat la fundació a buscar una “alternativa”.

El govern liderat per Barcelona en Comú sempre ha mostrat distància respecte de la irrupció de Glovo a Barcelona. De fet, l’alcaldessa Ada Colau es va reunir amb representants de la plataforma Riders per drets al final del mandat passat i va reivindicar “la preocupació” que compartia per “la precarietat laboral” que pateixen els treballadors d’aquesta companyia. En el mateix sentit, el regidor Eloi Badia, en un debat electoral, l’any passat, va subratllar que les companyies com Glovo “no cuiden els drets laborals”.

Més informació

Nou comentari