Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi ataca Maragall: “No pot ser un candidat creïble per al 2023”
  • CA

La presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha carregat amb duresa contra Ernest Maragall per facilitar la tramitació dels pressupostos del govern d’Ada Colau a canvi dels vots dels comuns per salvar els de la Generalitat. “Maragall no potser un candidat creïble per al 2023”, ha dit Artadi en una roda de premsa per preparar el pròxim plenari municipal.

La vicepresidenta de Junts ha assegurat que “mai” cap partit polític havia “menystingut” tant Barcelona com ho ha fet ERC aquesta setmana i ha tornat a negociar el “canvi de cromos” entre les dues bandes de la plaça Sant Jaume. “Ni als comuns els interessa la política nacional ni a ERC, la política municipal”, ha dit Artadi, a qui no han convençut les explicacions que Maragall va donar després de l’acord, quan va criticar que s’havia fet sense la participació del seu grup municipal.

Artadi considera que els moviments d’ERC de les últimes setmanes només eren una cortina de fum per intentar “separar-se del pitjor govern municipal de la història”, quan en realitat han estat funcionant com un tripartit de facto. Aquest dimecres Artadi ja van avisar que el seu partit era “l’oposició real” a l’Ajuntament de Barcelona. La regidora considera que el seu partit està en disposició de millorar els resultats del 2019 i guanyar pes polític a la ciutat.

Crítiques al govern municipal

Durant la roda de premsa per preparar el plenari municipal d’aquest divendres, Artadi també ha criticat el govern d’Ada Colau i Jaume Collboni, a qui ha retret la seva falta de diàleg i el constant incompliment dels pactes i els acords que es negocien amb l’oposició. Junts presentarà una proposició per forçar el govern municipal a fer una auditoria sobre el “grau de compliment de les iniciatives presentades per l’oposició aprovades a les comissions i plenaris” i exigir que es facin efectives.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Abstencionista. a novembre 25, 2021 | 16:27
    Abstencionista. novembre 25, 2021 | 16:27
    Magnífic. Doncs fes com jo, noia.
  2. Icona del comentari de: roc a novembre 25, 2021 | 16:42
    roc novembre 25, 2021 | 16:42
    tota la raó...endavant Elsa
    • Icona del comentari de: Carxofa. a novembre 26, 2021 | 11:22
      Carxofa. novembre 26, 2021 | 11:22
      Ni idea,de politica,que li pregunti al Sr."Futgdemont"
  3. Icona del comentari de: Cge a novembre 26, 2021 | 08:12
    Cge novembre 26, 2021 | 08:12
    És l'única que es preocupa per la ciutat i els seus veïns, sempre està donant voltes per Barcelona, interessant-se per les necessitats i pífies de Comuns i Socialistes per la cadira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa