La presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, s’ha tornat a reivindicar com “l’oposició real” al govern d’Ada Colau i Jaume Collboni després que ERC hagi anunciat que no entorpirà l’aprovació dels pressupostos municipals a canvi de salvar els de la Generalitat. Artadi assegura que sempre han estat “l’alternativa al que ha sigut un tripartit de facto a la ciutat.

En una entrevista al Línia, Artadi s’ha mostrat convençuda que Junts pot millorar molt els resultats que va obtenir el 2019 –cinc regidors– i ha recordat que “fa dos dies” tant el PSC com ERC tenien els mateixos regidors. Segons la vicepresidenta de Junts, el seu partit és “l’únic” que té “candidatura clara, un projecte i que està endreçat”, ja que la resta de formacions encara tenen dubtes sobre qui liderarà la llista el 2023.

Rodatge per al 2023

Artadi considera que aquest mandat li ha permès aconseguir un rodatge important a la política municipal i creu que després de dos anys i mig de feina el seu partit comença a recollir el reconeixement de la ciutadania. “Quan vam decidir fer aquesta aposta ja sabíem que era a mitjà termini”, explica. “Crec que és coherent que et vagi molt millor després de quatre anys que després de quatre setmanes”.

La regidora de Junts ha insistit que Ada Colau representa el “contrari” del model de ciutat que defensa el seu partit, motiu pel qual han votat en contra a la tramitació inicial dels pressupostos municipals. “Nosaltres som els del rigor, la feina ben feta, el consens i el diàleg. Ells són els dels bons i dolents en tots els temes i els de la improvisació, l’urbanisme tàctic i la feina mal feta”, ha etzibat a l’entrevista.

Artadi ha assegurat que cada vegada hi ha més rebuig a la “manera de fer política” d’Ada Colau i el seu govern, a qui acusa de tirar endavant grans projectes “sense diàleg, sense consens i sense tenir en compte moltes entitats, estiguin agrupades on estiguin”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fins als nassos de juntsxlapasta a novembre 24, 2021 | 13:01
    Fins als nassos de juntsxlapasta novembre 24, 2021 | 13:01
    Hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  2. Icona del comentari de: De putesi maragalls, franquisme erc a novembre 24, 2021 | 16:26
    De putesi maragalls, franquisme erc novembre 24, 2021 | 16:26
    Maragall, fent de puta vella, segur que guanya, si ensenya el tanga republica. ERC el burdell catòlic de Doña Colau de Franco y de Junqueras.Dei

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa