Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Maragall passa a l’ofensiva i es presenta com “alternativa” al govern Colau-Collboni

El líder d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, ha decidit aprofitar l’equador del mandat per passar a l’ofensiva i situar-se com l’alternativa al govern d’Ada Colau i Jaume Collboni. Maragall considera que passats dos anys des de les eleccions municipals és el moment de marcar un “punt d’inflexió” i ha assegurat que els republicans augmentaran “l’exigència” i manifestaran “amb més intensitat el desacord amb les estratègies del govern”. 

“Apareixerem sistemàticament com l’alternativa per a Barcelona”, ha dit Maragall. “Explicitarem alternativa amb objectius precisos i ho farem a partir d’ara, prenent la distància que calgui d’aquest govern, per això també és punt i a part”, ha declarat. El president del grup municipal d’ERC ha matisat que no abandonaran “el terreny de la proposta i l’acord en benefici de la ciutat”, però sí que seran més exigents amb el govern municipal.

Govern dividit

Segons Maragall, el govern municipal està més dividit que mai en qüestions vitals per al futur de Barcelona. “La suma d’interessos no fa projecte de ciutat”, ha etzibat. És un govern “enfrontat entre els que volen decreixement i els que volen creixement a qualsevol preu”, ha dit, i ha criticat que la ciutat “no està liderant la visió global de l’espai urbà ni metropolità que necessitem”. Mentre els comuns ho fien tot a “llançar missatges i ideologia”, el PSC “ho fia tot al mercat i a la dependència a l’Estat”, ha insistit. “La ciutat no està reconciliada amb ella mateixa”, recordant que un 30% dels barcelonins marxaria de la ciutat si pogués.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Eulàlia a maig 27, 2021 | 15:52
  Eulàlia maig 27, 2021 | 15:52
  M"agradaria q fos alcalde Sr. Maragall. xò sense la Sra. Colau i els seus. Treguins de sobre aquesta gent i tornins la nostre preciosa ciutat, lliure de carrers PARCHIS!! Tornins l'Eixample d'en Cerdà!! Pacifiqui Barcelona de patinets, bicicletes i motos. Facin complir q vagin x els carrils bici o la calçada i no facin lleis x després no fer-les complir com fins ara. Els ciutadans de apeu ja NO podem més!!
 2. Icona del comentari de: Flipaos indepes a maig 27, 2021 | 16:06
  Flipaos indepes maig 27, 2021 | 16:06
  Maragall? yo no se pas si algun bisnet dels nets de algu dels nazionalistes lazis que polulen perqui veura aquesta Andapandencia, pero que el Maragall tronat no la veura pas, això sí que ho se XD
 3. Icona del comentari de: Ramon a maig 27, 2021 | 17:44
  Ramon maig 27, 2021 | 17:44
  El tripartit vol ser alternativa al tripartit.
 4. Icona del comentari de: Ferran a maig 27, 2021 | 18:47
  Ferran maig 27, 2021 | 18:47
  Hombre, quizá seria mejor que te jubilarse tío,que ya tienes edad,y para vivir no te faltará....
  11
  Icona de dislike al comentari de: Ferran a maig 27, 2021 | 18:47 14
  Respon

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa