Artadi admet que hi ha un “debat obert” sobre la seva candidatura per Barcelona

La consellera reconeix que s'està parlant de la seva possible incorporació a una eventual llista de Joaquim Forn però insisteix que "no està tancat"

Elsa Artadi ja admet públicament que s’està parlant de la seva possible incorporació a la llista del PDECat a Barcelona per a les eleccions municipals si l’encapçala Joaquim Forn. Tot i que l’escollida per a aquesta candidatura en les primàries va ser Neus Munté, la mateixa exconsellera admet que si Forn acceptés encapaçalar-la no hi tindrien cap inconvenient a fer un pas al costat seguir-lo. I Forn vol Artadi de número 2, tot i que Munté també aniria amb en un dels primers llocs.

Des que la setmana passada va saltar la notícia, Artadi no n’havia parlat. Avui un periodista li ha preguntat per possible moviments al Govern de cara a les municipals per la possibilitat que algun dels membres del consell executiu vagi en alguna llista, sense més concreció. Tot i que no s’ha verbalitzat el seu nom, ha quedat clar que es referia a Artadi. I ella mateixa, com a portaveu del Govern, ha respost:  “El debat existeix, però és un debat obert, no podem preveure que hi hagi canvis o no [al Govern] perquè és un debat que encara està obert. Reconec que hi ha un debat, però és un debat que no està tancat i en funció de la resolució d’aquest debat se’n derivaran o no modificacions en el Govern”.

Més informació

Nou comentari